Killer Instinct için Yaklaşan Güncelleme Yeni Bir Arena ve Daha Fazlasını Ekleyecek

Killer Instinct için Yaklaşan Güncelleme Yeni Bir Arena ve Daha Fazlasını Ekleyecek

Killer Instinct hakkında pek fazla konuşulmasa da, geliştiriciler oyunu desteklemeye devam ediyor ve çok tutkulu bir oyuncu topluluğuna dayanmaya devam ediyorlar. Bu durumu teyit eden şeylerden biri de oyunun içine yeni bir arena, çeşitli ek renkler ve daha fazlasını ekleyecek olan yeni bir bonus güncellemesidir.

Güncelleme, 2 Nisan 2024 tarihinde planlanmış ve yakın zamanda yapılan, Killer Instinct: Anniversary Edition için bu bonus güncellemeye adanmış yayın sırasında duyuruldu. Yazılım sürümünü 3.11.15’e taşıyacak olan bu güncellemede bazı ilginç değişiklikler var.

Bu, Anniversary Edition kadar büyük bir güncelleme değil, ancak yine de dikkate değer bir durum, çünkü bu kadar büyük bir güncellemeden 10 yıl sonra oyunun hala destek almaya devam etmesi önemlidir.

Özellikle, yeni arena Debug Void adını taşıyor ve bunun dışında dikkate değer bir ekleme olan 87 yeni renk şemasının eklenmesiyle karakterlerin görünümünü özelleştirmek için kullanılabilecek.

Ancak bu da yetmiyor: yayınlanacak olan bonus güncelleme, oyun içi dengeyi düzelterek hataları gideriyor ve Xbox ve PC’de çapraz oynama çevrimiçi oyunları stabilize etmenin yanı sıra oyunlar arasındaki etkileşimi güvenli hale getirmeyi amaçlayan yeni bir kullanıcı engelleme sistemi getiriyor.

Diğer yenilikler arasında, personel ve oyuncular için maksimum seviyenin 50’den 65’e yükseltilmesi de bulunmaktadır.