Fortnite Kayıp Spreyler Nerede Bulunur?

Fortnite Kayıp Spreyler Nerede Bulunur?

Fortnite Kayıp Spreyler

Fortnite Kayıp Spreyler

Fortnite Sezon 10 başladı ve Fortnite’ın dünyası biraz daha değişti. Yeni görevler de beraberinde geldi. Bu hafta, boyanacak farklı benzin istasyonları olduğunu göreceksiniz. Ayrıca, bir fıskiye, hurdalık vinci ve bir otomat makinesi boyamanız gerekecek. Galiba grafiti temalı bir trend belirlemeye başlıyoruz.

Şimdilik, bu eksik spreylere odaklanalım. Oyun yüklenirken bekleme anında haritanızı çıkarın. Başlayacağımız yer olup olmadığını öğrenmek için Junk Junction’ıkontrol edin. İşte Fortnite kayıp sprey bölgeleri.

Belirttiğimiz gibi, önce Junkyard Junction’a gideceğiz. Haritanızın en kuzey-batı noktasındadır. Daha spesifik olarak, hurdalığa üst ortadan girmeyi düşünün. İndiğinizde, çitin hemen yanında bir çöp yığını bulunan bir açıklık göreceksiniz. Yaklaştığınızda onu aramanız istenecektir. Bunu yapın, ilk spreyinizi alacaksınız.

Sonra, The Block’un Güneydoğu’suna gidin. Haritanıza bakarsanız, ağaç şeklinde olan bir hurda yığını gibi görünen şeyleri bulacaksınız. Oraya gittikten sonra, daha derine inen bir kazı alanı göreceksiniz. Yolu takip edin, sağa dönün ve spreyi aramak için aynı istemi alacaksınız.

Şimdi haritada Güneybatıda olan karlı alandaki Viking Village’ın üssüne gidin. Donmuş şelaleye geçin, grafiti sembolünü göreceksiniz. Spreyinizi almak için en yakın ağaca gidin.

Neredeyse bitti sayılır. Sonraki için Shifty Shafts’ın batı tarafına kısa bir yürüyüşe çıkın. Bacaya geçin, hemen sağa dönün ve grafiti kadını bir tahta duvarda göreceksiniz. Tıklayın ve sprey için sola bakın.

Son olarak Güneye, Happy Hamlet’in Güneybatısındaki yıkık depoya doğru ilerleyin. Alana ilk girdiğinizde, dev bir metal kutunun üzerindeki grafiti işaretlemelisiniz ve hemen yanında bir çadır. Son spreyiniz için çadırı arayın.

Haritada konumlarına göz atabilirsiniz.

Fortnite Kayıp Spreyler Konumu Harita

Fortnite Kayıp Spreyler Konumu Harita