Fortnite Sezon 10 Challenges Çalışma Sistemini ve Ücretsiz Olanları Değiştirdi

Fortnite Sezon 10 Challenges Çalışma Sistemini ve Ücretsiz Olanları Değiştirdi

Fortnite Sezon 10 Challenges Değişiklikleri

Fortnite Sezon 10 Challenges Değişiklikleri

Fortnite‘da yeni bir sezonun başlaması kaçınılmaz olarak onunla birlikte birçok yeni özellik getiriyor ve popüler battle royale oyununun oynanış şeklini değiştiriyor. Ancak yeni başlatılan Sezon 10, oyunun aldığı en önemli değişikliklerden birine sahip. Geliştirici Epic Games, Haftalık Challenges görevlerini uzaklaştırdı. Bu da premium bir Battle Pass‘a para harcamadan oyunu oynamayı çok daha az faydalı kıldı.

Önceden, oyuncular Fortnite’ı yükleyebilir ve bir dizi Haftalık Challenges‘ın yanı sıra bir dizi Günlük Challenges yapabiliyorlardı. Haftalık Challenges, oyunu oynayan herkes tarafından tamamlanan bir takım challenges ve yalnızca bir Battle Pass satın alanların kullanabileceği başka bir set şeklide oluyordu. Ancak şimdi, Günlük Challenges tamamen kaldırılmış gibi gözüküyor ve Haftalık Challenges da temalı setlere uyarlandı.

Şu anda, Rumble Royale ve Road Trip setini görüyoruz ve her iki durumda da bunlara dahil olan challenges tamamen bir Battle Pass’a kilitlenmiş görünüyor. Bu oyunun büyük bir kısmından beri ilgi çekici hale gelmeye başladıkları bir Battle Pass’a para harcamamış olan Fortnite oyuncularını önemli bir şekilde etkilediğinden dolayı büyük bir değişiklik.

Battle Pass’ın ücretsiz bir gümüş seviyesi hala mevcutken ve bunlara ekli olarak açılabilir ödüller olsa da, ödüller Battle Pass sahiplerine sunulanlar kadar heyecan verici değil. Ve bunların kilidini açmak, temel olarak basitçe Battle Royale modunu oynayarak öldürme puanı kazanma ve Victory Royales’i kazanma yoluyla yapılır.

Ödüllerini almak için tamamlanması gereken Günlük Challenges içeren Breakpoint paketini satın alanlar, şimdi challenges görevlerinin mevcut olmadığını ve ilerlemelerinin tamamen durduğunu tespit ettiler.

Fortnite, sürekli gelişen bir oyundur, bu yüzden önümüzdeki haftalarda iş challenges’ın değişme şekli olabilir ve benzer şekilde, premium Battle Pass’ı olmayanlar için daha yapılacak şeyler de ortaya konabilir.

Tüm değişiklikleri ve ince ayarları görmek istiyorsanız Fortnite Güncelleme 10.00 yama notlarına bakın. Ayrıca, Sezon 10 Battle Pass hakkında kapsamlı bir rehber hazırladık; bunun ne olduğu, ne elde edeceğiniz ve bunlardan en iyi şekilde yararlanmanız hakkında bilmeniz gereken her şeyi içerir. İlgili konulara aşağıdaki bağlantıları kullanarak ulaşabilirsiniz.

Fortnite Sezon 10

Fortnite Sezon 10 Battle Pass