Fortnite Sezon 10 Harita Değişiklikleri Kuyruklu Yıldız, Yırtıklar, İskelet ve Daha Fazlası

Fortnite Sezon 10 Harita Değişiklikleri Kuyruklu Yıldız, Yırtıklar, İskelet ve Daha Fazlası

Fortnite Sezon 10 Harita Değişiklikleri

Fortnite Sezon 10 Harita Değişiklikleri

Fortnite‘da yeni bir sezonun başlamasıyla, aksiyon tüm adada geçekleşiyor. Bu yeni başlatılan Sezon 10 için de geçerlidir. Yeni sezonun teması, oyunda en iyi deneyimi elde etmek için biraz zaman yolculuğu içeriyor. Gittiği sezondan gelen eşyalar yeniden ortaya çıktı ve benzer şekilde, harita eskiyi yenisiyle birlikte yansıtacak şekilde değişti.

Haritadaki en büyük değişiklik, onlara girerken adanın farklı yerlerini dönüştüren Yırtık Bölgelerin tanıtılması oldu. Geliştirici Epic Games, sezon boyunca, bu Yırtık Bölgelerin çevrelerindeki alanları nasıl etkileyeceğini ve değişeceğini belirtti. Bu, stüdyonun oyunu taze tutmak için düzenli olarak işleri karıştırmaktan hoşlandığı göz önüne alındığında kulağa anlamlı geliyor.

Geri gelenler arasında en çok göze çarpan Dusty Depot. Sezon 4’te bir kuyruklu yıldız adaya çarpmış ve onu Dusty Divot‘a dönüştürmüştü. Görünüşe göre, bu Sezon 10’da bitirilmemiş gibi. Şimdi orada birkaç depo ve eğer arkadaşlarınıza tekrar hayat vermek istiyorsanız Reboot Van var. Yeni tanıtılan Meka mech’ler de orada görünecek.

Tüm yıkıma sebep olan kuyruklu yıldız da geri döndü ve adanın yukarısına doğru ilerliyor, böylece oyuncular onu ziyaret edip daha yakından bir göz atabilirler. Gökyüzünde donmuş. Böylece güvenli bir şekilde drop olabilir veya yolunuzu oluşturabilirsiniz ve eğer yaparsanız, genellikle orada açılacak bir sandık vardır. Keşfetmek isteyenler için gerçek kuyruklu yıldızın içinde de bir yol var.

Loot Lake’de devasa bir küre bulacaksınız. Etrafında büyüyen zaman süspansiyon köpüğü ile, genişliyor gibi görünüyor. Yeterince yakın girişim yaparsanız, yerinizi değiştirmenize izin veren yerçekimi değişikliklerini fark edeceksiniz. Gelecek haftalarda ortaya çıkacak olaylarda bu kürenin büyük bir rol oynayacağından emin olabilirsiniz.

Dikkate değer bir diğer şey, içinden kılıçla delinmiş bir canavarın dev iskeletidir. İlginç bir şekilde, etrafında yere sızan tuhaf bir mor sıvı var. Bu konuda tuhaf olan şey, sıvının etrafında spiral benzeri desenler oluşturduğu görülüyor. Soru; bunun ne kadar yayılacağı ve canavarın bir şekilde yeniden dirilmesine neden olacak mı?

Dikkate değer başka şeyler arasında Durr Burger Head ve Stone Head Heykeli yeniden beliriyor. Bunlar, biraz Fortnite nostaljisi için güzel bir gerileme gibi görünüyor. Yeni haritaya göz atabilirsiniz.

Fortnite Sezon 10 Harita

Fortnite Sezon 10 Harita

Odak noktası Yırtıklar, Epic Games’in adaya daha sık güncelleme yapması için kapıyı açtı. Daha önce, haritadaki önemli değişiklikler kuyruklu yıldız kazası veya korsan istilası gibi büyük olaylara bağlıydı, ancak bu yeni zaman anomalileri, küre ve iskelet ile daha düzenli değişikliklerle yaratıcı olmanın bolca yolu olduğu anlamına gelir. Yırtık Bölgeleri, örneğin Hasat Araçlarının kullanımını engellemesi gibi oynanışı da etkileyebilir.

Fortnite’i oynama şekliniz de Sezon 10’da değişti, çünkü challenges artık temalı ve “Görevler” olarak gruplanıyor. Şu anda, geçmişte olduğu gibi haftalık veya günlük challenges yoktur. Ancak bunun Sezon 10 boyunca geçerli olup olmayacağı ya da gelecekte geri gelip gelmeyecekleri açık değildir.

Elbette, aynı zamanda yeni bir Battle Pass var ve geçmiş birkaç sezonda olduğu gibi çalışıyor. Fortnite’dan en iyi şekilde yararlanmada, özellikle bir Battle Pass’ı olmayanların yapması gereken daha az şey olduğu için birine sahip olmanız gerekir.

Tüm bunlar için daha ayrıntılı bilgiler için aşağıdaki bağlantıları kullanarak ilgili konulara erişebilirsiniz.

Fortnite Sezon 10 Challenges Değişiklikleri

Fortnite Sezon 10 Battle Pass

Fortnite Sezon 10