Fortnite Sezon 10 Tanıtımı Yeniden Dusty Depot’u ve Yeni Makineler Gösterdi

Fortnite Sezon 10 Tanıtımı Yeniden Dusty Depot’u ve Yeni Makineler Gösterdi

Fortnite Sezon 10 Tanıtımları

Fortnite Sezon 10 Tanıtımları

Fortnite‘ın 10. sezonu neredeyse geldi. Epic‘in popüler battle royale oyununun bir sonraki sezonu 1 Ağustos Perşembe günü tüm platformlarda resmen başlatacak. Geliştirici her sezonluk değişimden önce geleneksel olarak yaptığı gibi, yeni sezon için de birkaç tanıtım resmi yayınlamaya başladı.

Aşağıda görebileceğiniz ilk tanıtımı, Fortnite Dünya Kupası finallerinde paylaştı. Tweet, basitçe “Geri Düşünün” yazıyor ve dev bir meteor tarafından tahrip edilen ve 4. Sezonda baştan sona Dusty Divot olan Dusty Depot görüntüsünü sunuyor. Bu, sevilen bölgenin Sezon 10‘da geri dönebileceğini gösteriyor gibi.

Bugün erken saatlerde yayınlanan ikinci tanıtım görüntüsü oyuna gelen bir çeşit yeni makine gibi görünüyor. Tweet’te “İleriye Bak” yazıyor. Bu da yeni sezonda gerçekleşecek bir tür uzay-zaman aksamasına işaret ediyor gibi.

Fortnite’daki her sezonluk değişim tipik olarak dünyadaki bazı olaylardan önce gelir ve bu ayın başlarında dev bir robot daha önce Polar Peak’in altında donmuş olan canavarla savaşa girdi. Makine nihayetinde Neo Tilted’in altına gizlenmiş dev bir kılıçla canavarı yenmeyi başardı.