Fortnite Sezon 5 Güncellemesi ve Sunucu Kesintisi Yakında Geliyor

Fortnite Sezon 5 Güncellemesi ve Sunucu Kesintisi Yakında Geliyor

Fortnite Sezon 5

Fortnite Sezon 5

Fortnite Sezon 5‘in yayınlanma tarihi neredeyse geldi ve bu da yakında büyük bir yama olacağını gösteriyor. Sunucular belirsiz bir süre için çökecek ve evreleme tamamlandıktan sonra Sezon 5 değişiklikleri ortaya çıkacaktır.

Epic Games‘ten bir tweet’e göre, sunucu kesintisi bugün başlayacak. Buna bağlı bir Reddit dizisinde, ekip ayrıca bu yamanın normalden daha büyük olacağını ve otomatik güncelleme ayarlarınızın açık olduğundan emin olmanızı öneriyor. Ayrıca, olası indirme hızları için hazır olun ve mevcut tekrarlarınızdan istediğiniz içeriği kaydedin.

Epic, Sezon 5 lansmanına öncülük eden ipuçlarını bırakıyor. Bir füze fırlatıldıktan sonra ortaya çıkan çatlaklar, oyun dünyasının içine ve dışına nesneleri taşıyordu. Bu, Fortnite içindeki ince havadan çıkan yabancı tarihsel nesneleri ve gerçek dünyada ortaya çıkan bazı Fortnite nesnelerini içerir.

Bu ipuçları, bu sezonun Epic’in tanıtım imgeleri seçimleriyle desteklenen bir tür yolculuk ya da tarih temasına sahip olacağına şüphe uyandırdı. Şu ana kadar bildiğimiz herşeyi kontrol edebilirken, bu sefer mağazada ne olduğunu görmek için pek de sabırsızca beklemiyoruz.