Fortnite Sezon 5 Yayın Tarihi Açıklandı

Fortnite Sezon 5 Yayın Tarihi Açıklandı

Fortnite Sezon 5

Fortnite Sezon 5

Epic Games, Fortnite: Battle Royale Sezon 5‘in ne zaman başlayacağını açıkladı. Oyunun Reddit sayfasındaki bir gönderide, şirket Sezon 5’in 12 Temmuz’da başlayacağını doğruladı. Sezon 4 için kalan Battle Pass ödüllerinin kilidini açmasına yardımcı olmak için Epic, 29 Haziran’dan 2 Temmuz’a kadar olan maçlarda çift kişilik XP veriyor.

Yeni sezon öncesinde, Epic Fortnite için yeni bir mod yayınladı. En son güncellemenin bir parçası olarak sunulan Playground LTM’si, oyuncuların deney yapabileceği özel bir sunucudur. Oyuncuların yeni stratejilere girmelerine ve yeni stratejiler geliştirmelerine veya bina becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Erişim sadece davetiye ile olduğu için, bu şeyleri düşman savaşçıları tarafından acımasızca vurulmadan yapabilirsiniz.

En son Fortnite güncellemesi ayrıca Dual Pistols, harita işaretçileri, Blockbuster Event’in dördüncü kısmı, Builder Pro denetleyici düzeni ve daha fazlasını ekledi. Yeni Fortnite güncellemesi ile ilgili detaylara buradan bakabilirsiniz.

Fortnite inanılmaz derecede popüler olmaya devam ediyor. Oyun son zamanlarda Nintendo Switch’de başladı ve güçlü bir topluluk oluşturdu. Bu kısmen Xbox One, PC ve iOS ile çapraz oynamayı desteklemesi gerçeğinden yararlanmaktadır. Fortnite’ın diğer versiyonları gibi, sadece dijital olarak kullanılabilir.