Fortnite Sezon 8 Baller, Gömülü Hazine Arama ve Daha Fazlası

Fortnite Sezon 8 Baller, Gömülü Hazine Arama ve Daha Fazlası

Fortnite Sezon 8 Hafta 4

Fortnite Sezon 8 Hafta 4

Şimdi Fortnite Sezon 8 Hafta 4‘teyiz, bu da tamamlanması gereken yeni challenges olduğu anlamına geliyor. Şimdiye kadar nasıl olduğunu biliyorsunuzdur: bu challenge’ları halledin ve Battle Pass‘ı seviyeleyen ve karakterinizi kişiselleştirmeniz için kullanabileceğiniz her türlü kozmetik ürününe erişmeni sağlayacak Battle Stars‘ın kilidini açın.

Fortnite oynayan herkese açık olan bu haftaki Ücretsiz challenges, Baller aracını beş farklı maçta kullanmak, dürbünlü silahla ve susturulmuş bir silahla yok etmek ve sonra Tilted Towers’a inişle başlayan beş parçalı bir challenge yapmak. Baller, bu sezon Fortnite’a eklenen ve kısa bir süre önce iki kez tekrar etkinleştirilen yeni, hamster top benzeri bir araçtır.

Eğer V-Bucks’ı bir Battle Pass’a harcadıysanız, sizi bekleyen ekstra bir dizi challenge’a sahipsiniz. Bunlar, korsan topunu kullanarak yapılar aracılığıyla kendinizi fırlatmayı, gömülü hazineyi aramayı, Happy Hamlet veya Pleasant Park’taki düşmanları yok etmeyi ve daha sonra bir maçta diğer 60 oyuncuyu geride bırakarak başlayan başka bir üçer bölüm daha yapmayı içerir.

Fortnite Sezon 8, Hafta 4 Challenges

Ücretsiz
 – Aşama 1/5: Tilted Towers’a iniş (1) – 1 Battle Stars
 – Baller’ı farklı maçlarda kullanın (5) – 5 Battle Stars
 – Dürbünlü silahla ve susturulmuş bir silahla yok edein (2) – 10 Battle Stars

Battle Pass
 – Kendinizi bir Korsan Topu ile fırlatın (25) – 5 Battle Stars
 – Gömülü Hazine Arayın (2) – 5 Battle Star
 – Happy Hamlet veya Pleasant Park’ta rakipleri yok edin (3) – 10 Battle Stars
 – Aşama 1/3: Tek bir maçta 60 rakibi geride bırakın – 3 Battle Stars