Fortnite Sezon 8 Battle Pass Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Fortnite Sezon 8 Battle Pass Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Fortnite Sezon 8 Battle Pass

Fortnite Sezon 8 Battle Pass

Fortnite Sezon 8 resmi olarak devam ediyor. Çılgınca popüler olan battle royale oyununun hayranlarının bileceği gibi, yeni sezon oyunun birçok yönünü elden geçirerek oyuna yeni bir soluk getiriyor. Sezon 8 için geliştirici Epic, tüm aksiyonların gerçekleştiği adayı değiştirdi, yeni oyun özellikleri sundu ve yaşam kalitesini iyileştirdi. Ancak, özel Fortnite oyuncuları için Sezon 8’in getirdiği en heyecan verici şey yeni bir Battle Pass.

Fortnite’a ilk kez başlayanlar için; işte Battle Pass’ın ne olduğu, ne sunduğu ve bundan en iyi şekilde nasıl yararlanabileceğinizi gösteren genel bir bakış.

Battle Pass, oyuncuların skinleri, ifadeleri, kıyafetleri, paraşütleri ve back bling gibi yeni kozmetik eşyaların kilidini açma aracıdır. Yani temelde adanın etrafında koşan diğer oyuncularda gördüğünüz her şey harikadır. Bu Fortnite oynayarak yapılır; düşman oyuncuları halletmek ve Victory Royale puanlamak ve haftalık challenges tamamlamak gibi. Tüm bu seviyeleri yaparken tahakkuk eden Battle Star, Battle Pass’ı yükseltir ve ardından sırayla kozmetik ürünler kullanılabilir hale gelir.

Varsayılan olarak bir Battle Pass’a sahip olmanız gerekmez. Herkes bazı kozmetik ürünlerin kilidini açabilir. Bununla birlikte ücretsiz olarak, Battle Pass’ı seviyelemek ve bu kozmetiklerin kilidini açmak çok daha uzun sürüyor. Bunun nedeni, haftalık challenges’ın bir kısmının V-Bucks’u Battle Pass’da harcayanlara özel olmasıdır. Yapılması gereken daha fazla challenges, daha fazla Battle Stars kazanılması anlamına gelir. Bu da geçişi daha hızlı bir şekilde tamamlar ve oyunculara bu değerli kozmetik ürünleri verir. Ücretli Battle Pass sahiplerine özel bazı ödüller de vardır.

Battle Pass oyun içi mağazada 950 V-Bucks’a mal oluyor. V-Bucks, gerçek parayla satın alabileceğiniz Fortnite’a özgü bir para birimidir. Sezon 7’nin sonlarına doğru Share the Love etkinliği sırasında 13 ücretsiz Overtime Challenges’ı tamamlayanlar ücretsiz olarak Sezon 8 Battle Pass’a hak kazandılar. Eğer bu sizseniz, almak için Battle Pass sekmesine gidin ya da indirimli olarak bir Battle Bundle’a yükseltin.

Önceki Battle Pass’larda olduğu gibi, yükseltme için 100’den fazla seviye vardır. Bir Battle Pass kazandığınızda, otomatik olarak Blackheart ve Hybrid gelişen skinleri elde edersiniz. Bu kıyafetler, Sezon 7’de tanıtılan zarif bir dokunuş olan farklı tarzlara dönüşecek şekilde seviyelendirilebilir.

Sezon 8 için dikkat edilmesi gereken bir nokta, haftalık challenges’ın tamamlanmasını önemli ölçüde kolaylaştıracak olan Party Assist’in (Grup Yardımı) tanıtılması. Bu yeni özellik, bir oyuncunun arkadaşlarıyla gruplanmasına izin verir ve bir maça başlamadan önce, Party Assist’i etkinleştirir, böylece tüm oyuncular birlikte challenge’ın ilerlemesi için çalışabilir.

Sezon 8 için Epic bir kez daha harika bir yeni dünya etkinliği başlattı. Bu kez büyük bir volkanın etrafında ortaya çıktı ve adaya lav yayıldı. Aynı zamanda güçlü bir figür Buz Kralı’ndan kaçtı ve korsanlar da ortaya çıktı. Bulunacak bir hazine var ve bütün bu hizipler onun peşinde. Ada farklı görünüyor ve yeni yerler ortaya çıktı, bu yüzden deneyimli bir Fortnite oyuncusu veya yeni biri olsanız bile bu heyecan vericidir.

Epic, Fortnite 8.0 güncellemesi yama notlarında yeni olan her şeyi ayrıntılı olarak anlattı. Dünya etkinliği hakkında daha fazla bilginin yanı sıra, yeni top silahları hakkında bilgi sahibi olabilir, en son sınırlı zaman modları hakkında bilgi edinebilir ve notlarda daha fazlasını bulabilirsiniz. Yama notlarına buradan göz atabilirsiniz. Fortnite’ı aşağıdaki bağlantıyı kullanarak hemen indirebilirsiniz. Bilgisayarınıza uygun olup olmadığını öğrenmek için Fortnite Sistem Gereksinimleri konumuza da göz atabilirsiniz.

Fortnite İndir