Fortnite Sezon 8 Korsan Teması

Fortnite Sezon 8 Korsan Teması

Fortnite Sezon 8

Fortnite Sezon 8

Epic Games, Sezon 8‘de bizi neyin beklediğini belirten bazı Fortnite görüntülerini dilendirdi ve anlaşılan korsan teması karaya çıkmaya hazırlanıyor. Her iki görüntü de gömülü hazine ve denizcilik tehditleriyle ilgili şiirleri ürkütücü korsan görüntüleri ile eşleştiriyor.

İlk görüntü, “X noktasına” ve hazineye, bir kanca görüntüsüne işaret eder. İkincisi, bir yılan görüntüsüne sahiptir ve sizi “dalgalara gelenlere” dikkat etmeniz konusunda uyarır. Tanıtımlar, 28 Şubat Perşembe günü gerçekleşecek olan Sezon 8’in başlamasına kadar günleri sayıyor.

Şiirler göz önüne alındığında, oyuncuların gömülü hazine formunda ganimet aramaları mümkün olacak gibi görünüyor ve gemilere gelen bir AI rakip olabilir. Her gün yeni tanıtımlar düşüyor, bu yüzden zaman geçtikçe daha belirgin ipuçları görebiliriz.

Bu, ödüllerinizi kazanmak için Prisoner Skini seviyelerini ve Waterfall challenges açmak için birkaç gününüz kaldığı anlamına gelir. Yeni sezon sona erdiğinde, kendi challenges’ı, skinleri ve yeni oyun mekaniği ile tamamen ücretsiz bir Battle Pass getirecek. Sezon 7 bu hafta, Sezon 8’in başlamasından hemen önce sona eriyor.

Fortnite, her biri oynanışı önemli ölçüde değiştiren büyük sezonluk değişim etkinlikleriyle tanınmıştır. Bu battle royale türünde, Apex Legends gelene kadar büyük bir ayırt edici faktördü. Apex Legends hızlı bir şekilde başladı, ancak Epic Games Fortnite’ın hala kendisi için iyi durumda olduğunu söylüyor.