Fortnite Sunucu Kesintisi – Fortnite 5.40 İçerik Güncellemesi

Fortnite Sunucu Kesintisi – Fortnite 5.40 İçerik Güncellemesi

Fortnite 5.40 İçerik Güncellemesi

Fortnite 5.40 İçerik Güncellemesi

Fortnite Sezon 5 çok yakında kapanıyor, ancak bu sezon resmen tamamlanmadan önce, geliştirici Epic popüler battle royale oyunu için mağazada bazı yeni içerik sunuyor. Stüdyo, Twitter’da, 11 Eylül tüm platformlarda Fortnite’ın 5.40 içerik güncellemesini sunacağını duyurdu ve oyuna yeni bir silah daha eklemeye hazırlanıyor.

Epic, 5.40 içerik güncellemesinin bir parçası olarak yeni öğenin ne olacağını resmen teyit etmedi, ancak muhtemelen Fortnite’ın oyun içi News feed dalgalanmalarına bakılırsa oyuna “yakında yaklaşmakta” olan Suppressed Assault Rifle olacak. Ekteki açıklamasına göre, yeni silah, “hassas nişan almayı ödüllendiren susturulmuş bir silahtır.”

5.40 içerik güncellemesi yayınlanmadan önce, Epic, Fortnite için belirlenemeyen bazı sorunları ele alan ayrı bir istemci güncellemesi dağıtacaktır. Bu yama için kesintinin başlaması planlanıyor, Epic, duruş süresinin ne kadar sürmesi gerektiğine dair bir tahminde bulunmadı.

Fortnite’ın 5.40 yaması geçtiğimiz hafta hafif bir gecikmeden sonra geldi ve kendi challenge’ları ve yeni Getaway sınırlı zaman modunu kapsayan özel bir heves temalı etkinlik olan High Stakes’i başlattı. Yama ayrıca, size doğru çekmek için uzak bir nesneye atılabilen Grappler adlı oyuna yeni bir hareketlilik öğesi de getirdi.

Öngörülemeyen gecikmelerin engellenmesi, Week 10’un challengelarının bu 13 Eylül Perşembe gününe gelmesi planlanıyor. Bu, Sezon 5 için son haftalardaki challengeları işaretleyecek, bu da önceki haftaların görevlerini tamamlamak için sadece biraz zamanınız kaldığı anlamına geliyor.