Fortnite Ücretsiz Ürünler Şimdi Mevcut (PS4)

Fortnite Ücretsiz Ürünler Şimdi Mevcut (PS4)

Fortnite Ücretsiz Ürünler (PS4)

Fortnite Ücretsiz Ürünler (PS4)

Fortnite, gezegendeki en popüler oyunlardan biridir ve PS4 şu anda bu jenerasyonun en çok satan konsolu. Bu, muhtemelen Fortnite oynamaktan hoşlanan pek çok PS4 sahibi var demektir. Eğer bu özelliklere sahipseniz ve PlayStation Plus üyesi olursanız, işte size iyi haberler. Ücretsiz olarak Fortnite: Battle Royale PlayStation Plus Celebration Pack‘i alabilirsiniz.

Celebration Pack oyun içi üç öğeden oluşan bir pakettir: Prodigy kıyafeti, Tabulator back bling ve 2D Pizza ifadesi. Tüm Fortnite donanımları gibi, bu ürünler sadece kozmetiktir ve oyun oynamayı etkilemez. Ve normalde V-Bucks harcarken ya da bu gibi oyun içi öğeler almak için tüm zorlukları tamamlamak gerekirken, bu paket sadece PS Plus üyesi olmak koşulu ile ücretsiz olarak kullanılabilir.

Prodigy kıyafeti gözlüklerden, boyna takılan kırmızı bir mendil ve matematik sembolleriyle bezeli mavi kazaklı bir yelekden oluşuyor. Tabulator back bling, geçerli maç sırasında kazandığınız eleme sayılarını gösteren dev bir hesap makinesidir ve 2D Pizza ifadesi bir peynirli biberli pizza dilimidir.