Fortnite Yeni Gölge Bombası Eşyasını Tanıttı

Fortnite Yeni Gölge Bombası Eşyasını Tanıttı

Fortnite Gölge Bombasını Tanıttı

Fortnite Gölge Bombasını Tanıttı

Fortnite‘ın 9. Sezonu hızla yaklaşıyor, ancak Epic Games, Sezon 8 resmen sona ermeden önce, popüler battle royale oyunu için en az bir güncelleme daha yapacak. Geliştirici, güncellemenin ne zaman yayınlanacağını henüz açıklamadı, ancak muhtemelen çıkması gereken yeni bir öğeyi gördük.

Fortnite’ın oyun içi Haber akışı, Gölge Bombası adlı yeni bir öğenin reklamını yapmaya başladı. El bombası, haberde “yakında geliyor” olarak listeleniyor. Epic, haftalık yamalardan önce yeni silahları ve eşyaları tanıtmayı sevdiğinden, muhtemelen bu haftanın güncellemesinin bir parçası olarak geleceğini öne sürebiliriz. Öğe ile ilgili çok az bilgi açıklandı, ancak beraberindeki açıklamada “Gizli ve yardımcı bir sürpriz yapmak” yazıyor.

Epic, Fortnite’a haftalık olarak yeni silahlar ve eşyalar ekler, ancak geçen haftaki 8.50 güncellemesi oyunun cephaneliğine hiçbir şey getirmedi. Bunun yerine daha çok Fortnite Avengers: Endgame geçit etkinliğine yoğunlaşıldı.

Fortnite Gölge Bombası

Fortnite Gölge Bombası

Bu sınırlı süreli mod oyuncuları iki takıma ayırır. Thanos ve Chitauri ile uyumlu olanlar ve onları durdurması gereken kahramanlar. Thanos Takımı’ndaki oyuncuların Thanos’u güçlendirmesi için Sonsuzluk Taşlarını ele geçirmesi gerekirken, kahramanların Thor’un çekici ve Captain America’nın kalkanı dahil Avengers’ın ikonik silahlarını bulmak için hazine haritalarını izlemeleri gerekir. Etkinlik, Sezon 8’in sonuna kadar sürecek.