Fortnite Yeni Güncelleme ile Vaulting Revolver, Değişen Fırtınalar Geliyor

Fortnite Yeni Güncelleme ile Vaulting Revolver, Değişen Fırtınalar Geliyor

Fortnite Yeni Güncelleme

Fortnite Yeni Güncelleme

Gelecek hafta Fortnite için özellikle yoğun bir şekilde şekilleniyor. Yakın zamanda duyurulan High Stakes etkinliğinin başlangıcını işaretlemekle kalmayacak, aynı zamanda geliştirici Epic Games Fortnite’ın yeni 5.40 yamasını da çıkaracak. Popüler battleş royale oyunlarında bazı büyük değişiklikler yapacak gibi görünüyor.

Stüdyo, yeni geliştirici güncellemesindeki bazı değişikliklerin özetini verdi. İlk olarak, 5.40 yama, fırtınaya bazı ince ayarlar yapıyor. Özellikle, fırtınanın kenarı artık maçın “son safhalarında” oyuncu yapılarına zarar verecek. Epic, bu değişikliğin oyunun son safhasında “biraz daha dinamik bir oyun sağlamak” amacıyla yapıldığını söyledi.

Ayrıca Epic, 5.40 güncellemesiyle başka bir silahın Vault’da eklediğini duyurdu. Bu sefer Revolver vault olacak, ve oyundan etkili bir şekilde kaldırılacak. Epic, “Bu, madde havuzunu taze ve dinamik hissetmek için bir girişimin bir parçası” dedi. Bu, oyuncuların şu an için silahı artık bulamayacakları anlamına gelirken, Epic gelecekte oyuna her zaman dönebileceğini yineliyor.

Epic ayrıca, stüdyo hakkında daha fazla bilgi sağlamadığı halde, 5.40 güncellemesinin bir parçası olarak yeni bir “mobilite öğesi” oluşturduğuna da işaret etti. Bunun ötesinde Epic, Rare’dan Epic’e “Etkinliğini eşleştirmek için” Uzak Patlayıcılar nadirini artıracağını ve Boogie Bombası gibi düştüklerinde belirli nesneler için yığın boyutlarını ayarlayacağını söylüyor.

Epic’in geliştirici güncelleme videosundaki 5.40 yama hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.