Fortnite’a Borderlands Geçit Etkinliği Geliyor

Fortnite X Borderlands

Fortnite X Borderlands

Epic Games, devasa popüler battle royale oyunu Fortnite ile Gearbox’ın nişancı-yağmacı Borderlands 3‘ü arasında bir tür işbirliği veya geçit etkinliği düzenliyor gibi görünüyor.

Fortnite Twitter hesabı, “Gördüğünüzde…” yazan gizemli bir görüntü yayınladı. Mesaj #FortnitexMayhem etiketini kullandı.

Borderlands serisinden bir Psiko haydut görüntüsü ile birleştirilen bu hashtag, Fortnite ve Borderlands arasındaki bir çeşit geçit etkinliğine atıfta bulunduğunu açıkça ortaya koyuyor. En belirgin olasılık, Borderlands skinlerinin Fortnite’a gelmesi, ancak bu aşamada hiçbir şey doğrulanmadı.

Epic ve Gearbox şuan zaten birlikte çalışıyorlar. Gearbox, 2020 yılına kadar zamanlanmış bir ürün olarak Borderlands 3’ün PC versiyonunu Epic Games Store’da piyasaya sürüyor. 13 Eylül’de yayınlanacak oyunun Fortnite’daki Borderlands 3’e yönelik bir tanıtım etkinliği de yakında başlayacaktır.

Fortnite, son Avengers filmlerinden Thanos’un kendi sınırlı zaman moduyla oyunda göründüğü en büyüklerinden biri de dahil olmak üzere birçok işbirliğine ve geçit etkinliğine ev sahipliği yaptı. Ayrıca, bir Fortnite x Stranger Things geçit etkinliği de düzenlendi.