Exodus geliştiricilerine göre, Matthew McConaughey’in karakteri “baştan sona kadar önemli olacak”

Exodus geliştiricilerine göre, Matthew McConaughey’in karakteri “baştan sona kadar önemli olacak”

Geçtiğimiz yılın Aralık ayında The Game Awards töreninde Exodus oyunu duyurulduğunda, sahnede oyunu tanıtan kişi hiç kimsenin tahmin edemeyeceği biri olan aktör Matthew McConaughey idi. O zamanlar oyunda baş karakteri oynayacağı ortaya çıktı, ancak o zamandan beri hangi rolü oynayacağı hakkında daha fazla ayrıntı pek bulunmuyordu.

Yakın zamanda yayınlanan bir Soru-Cevap bölümünde, geliştirici Archetype Entertainment bu konuda biraz daha fazla bilgi verdi. Örneğin, stüdyonun kurucu ortağı ve icra yapımcısı Chad Robertson, McConaughey’in oyunda nasıl kullanıldığının “çok fazla insanı şaşırtacağını” söylüyor.

“Sanırım en heyecan verici şey, Matthew’in oyundaki rolü hakkında ortaya atılan teorilerin sayısıdır,” dedi Robertson. “Onu kullanmanın birçok insanı şaşırtacağını düşünüyoruz.”

Stüdyonun kurucu ortağı ve icra yaratıcı direktörü James Ohlen de devreye girerek, McConaughey’in karakterinin oyunun tüm hikayesi boyunca, epilog dahil olmak üzere “büyük ölçüde var olacağını” belirtti.

“Matthew’in rolü oyun için çok önemli,” dedi Ohlen. “Karakteri, oyunun başından sonuna, hatta epilogunda geniş çapta var olacak. Şu anda harika bir iş çıkarıyor ve onun takımda olmasından memnunuz. Tabii ki, karakterinde beklenmedik dönüşler var, çünkü beklenmedik dönüşleri ne kadar çok sevdiğimizi biliyorsunuz.”

Exodus, PS5, Xbox Series X/S ve PC için geliştirilmektedir.