Fortnite’a İki Yeni LEGO Oyunu Geliyor, Birisi Korsanlar Hakkında Olacak

Fortnite’a İki Yeni LEGO Oyunu Geliyor, Birisi Korsanlar Hakkında Olacak

Geçen yılın sonunda ücretsiz sandbox Fortnite, oyuncuların LEGO dünyasında inşa etmelerine ve hayatta kalmalarına olanak tanıyan ayrı bir LEGO moduna sahip oldu. Bu oyun modu, oyuncular için inanılmaz derecede zengin seçenekler sunarak Fortnite topluluğunun dışında bile büyük bir popülerlik kazandı. Epic Games geliştiricilerinin bu alandaki potansiyeli fark ettiği ve yeni projelerle genişleteceği görünüyor. Bugünden itibaren Fortnite’a LEGO serisinden iki yeni oyun ekleniyor, her biri belirli bir oyun türünü temsil ediyor.

Epic Games, LEGO Raft Survival ve LEGO Obby Fun’u tanıttı. İlk oyunda korsan temasından ilham alınırken, ikincisi çeşitli orijinal LEGO setlerini bir araya getiriyor.

LEGO Raft Survival’da oyuncuların okyanusta kendi yaptıkları bir salda sürüklemesi gerekecek. Bu sırada en ünlü korsan olan Kara Sakallı’ın gemisinden gelen saldırılarından kaçınmak zorunda kalacaklar. Yeni sal bölümleri inşa etmek ve kötü korsana karşı koymak için odun ve hazineler toplamaları gerekecek.

LEGO Obby Fun, “Fortnite’da LEGO temalı ilk resmi engel parkuru” olarak tanımlanıyor. Üçüncü şahıs görünümüyle tam teşekküllü bir platform oyunudur ve eylemler bulutların yükseklerinde gerçekleşir. Oyun, oyuncuları LEGO temalarından ilham alan yüzen platformlar üzerine rastgele yerleştirir. LEGO Friends, LEGO City, LEGO NINJAGO ve LEGO DREAMZZ gibi temalar arasında bulunmaktadır.