Garen ct, Garen Counter, Garen Counterları – Garen’e Karşı Güçlü Rakipler ve Öneriler

Garen ct, Garen Counter, Garen Counterları – Garen’e Karşı Güçlü Rakipler ve Öneriler

Garen Counter

Garen Counter

Garen counter (Garen ct)’dan bahsetmeden önce biraz kendisinin özelliklerinden bahsedelim. Daha sonra rakiplerine geçeceğiz.

Garen Demacia’nın Kudreti; Gururlu ve asil bir savaşçı olan Garen, Yılmaz Öncülerin bir üyesi olarak savaşır. Dostları arasında popüler ve düşmanları tarafından yeterince saygı görülen biri; en azından Demacia’yı ve ideallerini savunmakla görevli prestijli Crownguard ailesinin bir parçası olarak. Büyüye dayanıklı zırhı ve güçlü kılıcıyla Garen, savaş alanında büyücü ve sihirbazlara, doğru çeliğin gerçek bir kasırgasıyla yüzleşmeye hazırdır.

Öncelikle LoL karakteri Garen’in yeteneklerini hatırlayalım.

Garen Yetenekler

Metanet
Garen son zamanlarda hasar görmez veya düşman yeteneklerine maruz kalmazsa, her saniyesinde toplam sağlığının bir yüzdesini yeniden üretir. Minyon hasarı Metanet’i durdurmaz.

Amansız Hücum
Garen, bir hareket hızının patlamasına neden olur ve onu etkileyen tüm yavaşlamalardan kurtulur. Bir sonraki saldırısı düşmanının hayati bir alanını vurur, bonus hasarı verir ve onları susturur.

Cesaret
Garen düşmanları öldürerek zırh ve büyü direncini pasif olarak arttırır. Ayrıca, bu yeteneği onu büyük bir anlık sıvışma ile kısa bir süre için azaltma hasarı vermek ve daha uzun bir süre için daha az hasar azalması sağlamak için etkinleştirebilir.

Yargı
Garen, kılıcıyla ölümün bir dansını gerçekleştirir, süre boyunca etrafındakilere hasar verir ve düşman şampiyonlarının isabet alan zırhlarını parçalara ayırır.

Demacia’nın Adaleti
Karşı takımdan birini en son öldüren düşman şampiyonu Baş Kötü olur. Garen’in saldırıları, o şampiyona ek gerçek hasar verir.

Garen, hedefinin ne kadar sağlık kaybettiğine bağlı olarak hasarı ele geçiren bir düşman şampiyonuna son darbeyi vermek için Demacia’nın kudretine başvurabilir. Bu hasar, Baş Kötü’ye karşı gerçek bir hasardır.

Garen Counterlar’ına (Garen ct) bir göz atalım.
Garen ct, Garen Counter, Garen Counterları:

Garen’e Karşı İyi Olan Rakipler

Garen'e Karşı İyi Olan Rakipler

Garen’e Karşı Kötü Olan Rakipler

Garen'e Karşı Kötü Olan Rakipler