Fortnite’da Red Dead Redemption 2’den Valentine Şehri Yeniden Oluşturuldu

Fortnite’da Red Dead Redemption 2’den Valentine Şehri Yeniden Oluşturuldu

Red Dead Redemption 2 hayranlarından biri popüler battle royale oyunu Fortnite’da efsanevi Valentine kasabasını yeniden yarattı ve birkaç sembolik mekân ekledi. Rockstar’ın kovboy temalı oyununda keşfedilebilecek çeşitli benzersiz mekânlar bulunur, oyuncular tarafından keşfedilebilecek unutulmaz NPC’ler ve binalar da dahil olmak üzere. Red Dead Redemption 2’nin geniş haritası, oyuncular için keşfetme olanağı sunar, ilk oyun aşamalarının yerleşim birimlerini içeren Valentine ve Emerald Ranch gibi yerleşim birimleri ve Blackwater gibi büyük şehirler de dahil olmak üzere. Şimdi oyunun en karakteristik kasabalarından biri Fortnite’da yeniden yaratıldı.

Red Dead Redemption 2’nin geniş dünyasında Valentine, dağlardaki tanıtım evrelerinin ardından oyuncuların ziyaret ettiği ilk kasaba olarak hizmet eder. Bu resim-perfect çiftlik kasabası oyunculara çeşitli aktiviteler sunar, içinde saloon, Van Der Linde Çetesi kampı ziyareti ve birçok yan görevin tamamlanması da bulunur. Valentine aynı zamanda Red Dead Redemption 2’nin hikayenin erken aşamalarında önemlidir, çünkü burada çete ve emniyet kuvvetleri arasındaki çatışmalar gelişir, hikaye dinamiklerini sürdürür. Şimdi bir Fortnite hayranı bu efsanevi kasabayı battle royale oyununda yeniden yarattı.

Reddit kullanıcısı semppis, Red Dead Redemption 2’den esinlenerek Valentine kasabasını Fortnite’da yeniden yarattığı paylaştı. Kasabanın ana noktaları arasında şerif ofisi ve dükkan da bulunmaktadır. Ayrıca, genellikle kasaba sokaklarında bulunan bazı kasalar ve nesneler, Red Dead Redemption 2’nin siper mevzilerinden ateş etme odaklı olmasından dolayı kaldırılmıştır, oysa Fortnite farklı bir oyun tarzına sahiptir.