Fortnite’ın Geri Sayımı Gökyüzünde Bir Yırtık Ortaya Çıkardı

Fortnite’ın Geri Sayımı Gökyüzünde Bir Yırtık Ortaya Çıkardı

Fortnite Gökyüzündekir Yırtık

Fortnite Gökyüzündekir Yırtık

Bir süredir Fortnite‘ın geri sayımını görüyorduk ve sonunda sıfıra geldi. Bugünkü etkinlik Anarchy Acres‘te roketin lansmanıydı ve gökyüzünde bir yırtık kaldı.

Fortnite’in geri sayımı bir seferlik bir roket lansmanıydı. Sezon 5 ile bir ilgisi olabileceği tahmin ediliyordu. Sezon 4, meteorın etkisiyle benzer bir şekilde başladı ve şimdiye kadar, Sezon 5’in gizemli bir sirenle bir şeyler anlatmaya çalıştığını biliyoruz.

Etkinliği tekip edemediyseniz, şöyle devam etti: Roket Anarchy Acres’deki kötü sığınaktan gökyüzüne fırlatıldı. Lazerler, Titled Towers’larda bilendiler ve yerini yok edecek gibi görünüyordu, ancak görünmez bir kalkan ya da portal gibi görünen şeylere çarptı. Roket ortadan kayboldu ve daha sonra kontrolden çıkmış gibi tekrar ortaya çıktı. Daha sonra gökyüzüne doğru geri çekildi ve şimdi haritada görülebilen gökteki “yırtık” ı oluşturdu.

Şu anda, bunun ne anlama geldiğinden veya yukarıda belirtilen elektrik yüklerinin ne olabileceğinden emin değiliz. Ancak, bu hafta sonu savaş otobüslerinde ve stink bombalarında dünyada bir çok şey oluyor. Tüm Fortnite platformlarında çift kişilik bir XP hafta sonu ve alışveriş sepeti arabası hafta 9 zorlukları için geri döndü. Playground modu, önümüzdeki haftaya ertelendi ve bunun yerine 50’ye 50 sınırlı zaman modu ile değiştirildi.