Fortnite’ın Hesap Birleştirme Sistemi Sonunda Aktif

Fortnite’ın Hesap Birleştirme Sistemi Sonunda Aktif

Fortnite Hesap Birleştirme Sistemi

Fortnite Hesap Birleştirme Sistemi

Epic‘in daha önce Fortnite için hesap birleştirme sistemi açıklanmıştı. Platformlarda birden fazla Fortnite hesabı olan oyuncular artık onları ve daha önce kazandıkları tüm skinlerini, V-Bucks ve diğer öğelerini tek bir Epic Hesabı altında birleştirebiliyorlar.

Bu araç Epic’in web sitesinde bulunabilir, ancak hesapların birleştirilmesiyle ilgili gerçek süreç oldukça karmaşıktır. Öncelikle, bir hesabı Birincil ve bir tane İkincil olarak atamanız gerekir; burada nasıl yapılacağını okuyabilirsiniz. Hesaplardan birinin 28 Eylül 2018’den önce PS4’te, diğerinin de Xbox One veya Nintendo Switch’te kullanılmış olması gerekir.

Birleştirmek için Birincil hesap ve İkincil hesap belirledikten sonra, İkincil hesabınız devre dışı bırakılır ve içerdiği tüm kozmetik ürünler ve V-Bucks’lar nihayet Birincil hesabınıza aktarılmadan önce iki hafta bekletilir. Epic’in web sitesinde işlemle ilgili daha fazla ayrıntıyı buradan okuyabilirsiniz.

Epic, Fortnite oyuncularının konsol hesaplarını geçen Eylül ayında bir araya getirme planlarını açıkladı. Sony nihayet oyunun PS4 versiyonunun diğer konsollarla çapraz oyunu desteklemesine izin verdi. Aracın başlangıçta Kasım ayında başlaması planlanmıştı, ancak Epic nihayetinde “devam eden teknik kaygılar” nedeniyle 2019 yılının başlarında erteledi.

Şirket, şu anda “satın alımları diğer hesaplardan birincil hesabınıza aktarmak isteyenlere bırakmadan önce, bu sürecin tamamen test edildiğinden ve düzgün çalıştığından emin olmak istiyoruz” dedi.