Fortnite’ın Yeni Blitz Modu Değişiyor

Fortnite’ın Yeni Blitz Modu Değişiyor

Fortnite Blitz Modu

Fortnite Blitz Modu

Fortnite: Battle Royale

Fortnite geliştiricisi Epic, bu hafta başlarında Battle Royale, Blitz için en son sınırlı zaman modunu başlattı. Daha kısa maç süreleriyle birlikte Blitz modu, önemli ölçüde artan kaynaklara sahiptir ve maçların hızını arttırmak için spawns’u yağmalamaktadır. Ancak bunlar yakında bazı değişiklikler görecek.

Epic, Fortnite: Battle Royale alt yapılandırmasında, Blitz modunda bina kaynaklarının bolluğunu 20 Mart gününe kadar bir düzeltme güncellemesiyle ayarlayacağını duyurdu. Geliştiriciye göre, oyuncuların sınırlı zaman modunda kaynakları elde edebileceği mevcut oran “çok fazla” olmuştur. Böylece oyuncular onlar için çiftçilik yaparken bir risk / ödül unsurunu koruma oranı düşecektir.

Epic, “Çok fazla kaynağa sahip olmak bir patlamadır ve moddaki amacımız, daha hızlı hareket eden fırtına nedeniyle kaynakların daha kolay elde edilmesini sağlamaktı. İlk kaynak sayımızın biraz fazla olduğunu ve Blitz’de çiftçilik yaparken hala bazı risk / ödül sağlandığından emin olmak için bu ayarlamayı yapıyoruz.” diye yazdı.

Özellikle, Epic taban yağma kaynaklarını 100’den 60’a indiriyor. Benzer şekilde, tarım kaynaklarının artışı % 200’den % 150’ye düşürülecek. Epic, bu değişikliklerin Blitz modunu nasıl etkilediğini “izlemeye” devam edeceğini söyledi, böylece daha fazla ayarlamalar yolda olabilir. Reddit‘teki yapı malzemesi ayarlamaları hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Epic, Blitz için kesin bir bitiş tarihi açıklanmadı, ancak Battle Royale’deki sınırlı zamanlı modlar tipik olarak yaklaşık bir hafta kadar sürüyor. Blitz, geçtiğimiz hafta Fortnite’ın 3.3 yamasının piyasaya sürülmesinden sonra başladı.

Ayrıca bilgisayarınız Fortnite oynamaya uygunmu Fortnite Sistem Gereksinimlerini merak ediyorsanız buraya bakabilirsiniz.
Kaynak: 1