Fortnite’ın Yeni Turnuvasında Gerçek Para Kazanın

Fortnite’ın Yeni Turnuvasında Gerçek Para Kazanın

Fortnite Winter Royale

Fortnite Winter Royale

Yetenekli Fortnite oyuncuları antrenman yapmak isteyebilir, çünkü bu hafta sonu 1 milyon dolar nakit para ödüllü yeni bir turnuvaya başlıyor. Winter Royale adı verilen yarışma, 24 Kasım’dan başlayarak ve iki hafta boyunca final setlerine sahip olacak.

Yayıncı Epic Games, herkesin sıralama aşamasına girebileceğini söylüyor; herhangi bir etkinlik seansında en yüksek puanınız sayılan değer olacaktır. Kuzey Amerika ve Avrupa’nın en iyi performansları daha sonra ayrı final setlerine gidecekler: Avrupa’nınki 30 Kasım’dan 1 Aralık’a kadar sürecek iken, Kuzey Amerika’nınki 11-12 Aralık’ta yapılması planlanıyor. Winter Royale, toplam paranın nasıl bölünmüş olduğu belli olmasa da, toplamda 1 milyon dolarlık bir para ödülüne sahiptir.

Bu süreç aslında Epic’in gelecek yıl Fortnite Dünya Kupası‘na hazırlanmasına yardımcı olmak için bir test sürüşü diyebiliriz. Oyun içi Online Tournament sistemi ile oynanacak olan mevcut Pop-Up Kupası ile aynı ayarları kullanarak oynanacak.

Fortnite’ın yeni 6.30 güncellemesi turnuva için tam zamanında, yeni bir Dinamit öğesi, Wild West sınırlı-zamanlı mod ve daha fazlasını ekliyor. Detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

Fortnite Winter Royale Turnuvası Programı

Winter Royale Elemeler (Açılış): Kasım 24-25
Avrupa Winter Royale Finalleri: Kasım 30 – Aralık 1
Kuzey Amerika Winter Royale Finalleri: Aralık 11-12