Forza 6 ve Tüm DLC Eylül Ayında Satıştan Çıkarılacak

Forza 6 ve Tüm DLC Eylül Ayında Satıştan Çıkarılacak

Forza Motorsport 6 Artık Satılmayacak

Forza Motorsport 6 Artık Satılmayacak

Microsoft, 2015 Xbox One ve PC yarış oyunu Forza Motorsport 6‘nın ve DLC‘nin tümünün 15 Eylül’de dijital mağazalardan kaldırılacağını açıkladı. Bir blog yazısında, geliştirici Turn 10 Studios, yarış oyununun o gün “End of Life (Yaşam Sonu)” durumuna gireceğini açıkladı.

Oyun, araba paketleri ve genişlemeleri artık bu tarihten sonra dijital olarak satın alınmayacak. Oyunu ve/veya herhangi bir DLC’sini satın almış olanlar oynamaya devam edebilirler. Ek olarak, kullanıcılar onu sabit disklerinden silebilir ve listeden çıkardıktan sonra herhangi bir noktada yeniden yükleyebilirler.

Forza 6 kısa süre önce Xbox One’da Games With Gold ile ücretsiz oldu, bu yüzden artık mevcut olmayacak yarış oyununu almak için iyi bir zaman. Bunun da ötesinde, oyunun tüm DLC’si 5 dolar karşılığında satın alabileceğiniz tek bir paket içine kondu.

Microsoft’un stüdyolarından biri olan Playground, Forza Horizon spin-off serisini geliştirdi. En son oyun 2018’deki Forza Horizon 4’dü. Oyunun son genişlemesi, Haziran ayında piyasaya sürülen Lego Speed Champions eklentisiydi.

2019 için herhangi bir Forza oyunu bulunmuyor.