Forza Horizon 4’e Yeni Ücretsiz Bir Battle Royal Modu Geliyor

Forza Horizon 4’e Yeni Ücretsiz Bir Battle Royal Modu Geliyor

  Geçtiğimiz 2018 yılında hayatımıza giren ve hızla popülerliğini arttıran yarış oyunu  Forza Horizon 4, başarısını devam ettirmek için yepyeni bir mod ile karşımıza çıkıyor. Ayrıca oyun sistem gereksinimleri ortalamanın bir hayli üstünde olup bu oyuna sahip olmak isteyenlerinde yüklü bir ödeme yapmaları gerekecek. Bunların yanı sıra oyun severler  Forza Horizon 4’ü ne oynamaktan sıkılıyorlar ne de izlemekten. Bu da demek oluyor ki oyunun battle royal modu çıktığında ilgi beklenenden yüksek olacak.  

  Oyunun geliştiricileri yaptıkları açıklamada Forza Horizon 4’ün “The Eliminator” ismindeki yeni modunu oyun seveler ile paylaştılar. Yakın zamanda gelecek olan bu mod tamamen ücretsiz olarak oyuncular ile buluşacak. Modun dikkat çeken yanlarından bir tanesi belkide en önemlisi temelde bir “battle royal mod” oluşu. Oyuncular tıpkı PUBG ve Fortnite’taki sona kalma mantığıyla oyunu kazanmak için mücadele edecekler.

  72 kişiden oluşacak olan The Eliminator modu, yepyeni bir bakış açısıyla gelecek. Oyuncular bu modda bire bir yarışlar da yapabilecekler ve birbirlerini elemeye çalışacaklar. Oyuncuların ücretsiz bir şekilde faydalanabileceği bu modda ki amacı, en sona kalmaya çalışan yarışmacı olabilmek. Oyunseverler yarışmaya katılırken, 1965 model Mini Cooper gibi ve daha bir çok eski araçlar ile yarışmaya katılabilecekler. Seçtikleri bu araçları katıldıkları yarışlarda yükseltilebilecek.  Forza Horizon 4 battle royal modunun fragmanını izlemek isteyenler aşağıdan battle royal modunun fragmanını izleyebilirler. www.gamer.com.tr ailesi olarak keyifli seyirler dileriz.

Forza Horizon4 | The Eliminator Announce Trailer