Forza Horizon 4 Ücretsiz Top Gear DLC Ekliyor

Forza Horizon 4 Ücretsiz Top Gear DLC Ekliyor

Forza Horizon 4 Ücretsiz Top Gear DLC

Forza Horizon 4 Ücretsiz Top Gear DLC

Forza Horizon 4, popüler BBC otomobil serisi Top Gear ile çaprazlanıyor. Microsoft, sürücünüz için bir sürü yeni araç ve bazı kozmetik seçeneklerle ücretsiz güncellemenin şu anda mevcut olduğunu duyurdu.

Top Gear içeriği Chris Harris tarafından anlatılmıştır ve yedi yeni hikaye bölümü içermektedir. Gerçek yarış içeriği, 1999 Lotus Elise, Austin taksi, Top Gear modifiyeli Mercedes-Benz E-AT, 65 Mini Cooper, Porsche 911 GT2 RS, G65 6×6 AMG ve Guinness rekoru kıran 500bhp Track-tor kullanmanıza izin verecek.

Top Gear görevlerini bitirmek, E-AT Mercedes Benz’in ve Track-tor’un kilidinin yanı sıra, sürücünüz için “Ben The Stig” bluzunun ve beyaz tulumun kilidini açacak. Fragman Top Gear donanımlarının bazılarını gösterir.

Forza Horizon 4 Top Gear DLC Fragmanı

Tüm Microsoft’un birinci parti oyunlarında olduğu gibi, Forza Horizon 4, şirketin Xbox One ve PC için abonelik hizmeti Game Pass’a dahil edilmiştir. Oyun, E3 2019’da açıklanan ve yayınlanan premium Lego Speed Champions temalı içerik de dahil olmak üzere DLC’yi oldukça düzenli bir şekilde ortaya koyuyor.