Forza Horizon 5, yeni arabalar ve çok daha fazlasıyla Apex AllStars güncellemesini aldı

Forza Horizon 5, yeni arabalar ve çok daha fazlasıyla Apex AllStars güncellemesini aldı

Playground Games, hayranlarını Forza Horizon 5 Let’s Go’nun aylık yayınıyla sevindirdi ve oyuna yeni ücretsiz içerik güncellemesinin çıkışını duyurdu. “Apex AllStars” adı verilen bu güncelleme, GT yarış arabalarına adanmış olup oyuncular için hoş yenilikler vadetmektedir.

“Apex AllStars”ın ana noktalarından biri, önümüzdeki dört hafta boyunca oyunculara sunulacak olan beş yeni sezonluk arabanın eklenmesidir. Oyuncular ayrıca, günlük sınavlardan çoklu oyunculu yarışlara, şampiyonalardan diğer etkinliklere çeşitli sezonluk etkinlikleri başarıyla tamamlayarak beş adet özel ödüllü aracı kilidini açma şansına sahip olacaklar.

Güncelleme aynı zamanda EventLab’daki yol yapımına iyileştirmeler getirerek oyunculara çeşitli heyecan verici yarış pistleri ve rotalar oluşturma yeni imkanları sunmaktadır.

Dahası, oyuncular artık Forza Motorsport oyuncularına sadakat ödülü olarak yalnızca erişilebilen 2024 Chevrolet Corvette E-Ray’i satın alabilecekler.

Nihayet, GT yarış arabalarına adanmış bir başka premium araç seti eklendi. Bu araç seti 23 Nisan 2024’te Steam ve Microsoft Mağazası’nda sunulacak.