Forza Motorsport için Nürburgring Nordschleife pistini ekleyen güncelleme 5 yayınlandı.

Forza Motorsport için Nürburgring Nordschleife pistini ekleyen güncelleme 5 yayınlandı.


Forza Motorsport için yeni büyük güncelleme olan Güncelleme 5’in PC ve Xbox Series X|S’te artık mevcut olduğunun duyurulduğu gibi, bu güncelleme, özellikle Nürburgring Nordschleife pistinin eklenmesiyle karakterize edilmektedir. Bu, yeni güncelleme içeriğinin incelendiği Turn 10 tarafından yayınlanan yeni bir oynanış videosunun ana konusu olmuştur. Nordschleife, sürücüler için ciddi bir meydan okumadır: 20,8 km uzunluğundaki pist, dayanıklılık ve zaman yarışları için özellikle uygun hale getirir.

Şu anda bahsedilen pistin eklenmesiyle birlikte, yeni pist için özel olarak uygun olan ve Almanya arabalarına adanmış olan Open Tour da ortaya çıkacak. Bunlar arasında BMW M2 2023, Audi RS 7 Sportback 2013, Mercedes-Benz SLS AMG 2011 ve Porsche 911 Turbo S 2014 gibi dikkat çeken arabalar bulunmaktadır.

Bu eklemelerin yanı sıra, Car Pass aşağıdaki arabaları sunmaktadır:
– 1965 Lotus Team Lotus Tip 35
– Cadillac #3 2015 Cadillac Racing ATS-V.R
– Ford #98 Breathless Pro Racing TA Mustang 2018
– Audi TT RS Coupe 2020

Open Tour, Şubat ayından Mart ayına kadar sürecek çeşitli etkinliklerden oluşmaktadır. Bu etkinlikler arasında BMW, Audi, AMG ve Porsche’ye adanmış etkinlikler, ilgili ödüllerin sunulduğu “Alman Otomobil Endüstrisi” açık turu ve daha fazlası bulunmaktadır. Bununla birlikte, birçok yeni özellik mevcut ve bunları Forza Motorsport’un resmi blogunda bulabilirsiniz.

Güncelleme ayrıca, 2024 yılı için planlanan geliştirme programı kapsamında çeşitli hata düzeltmeleri ve geliştirmeleri de içermekte olup, genellikle ilerleme, yapay zeka ve yarış kurallarıyla ilgili olacaktır.