Frogwares, Korku Oyunu The Sinking City 2’yi Duyurdu

Frogwares, Korku Oyunu The Sinking City 2’yi Duyurdu

Bugün Xbox Partner Preview etkinliğinde Frogwares, ilk oyunun yayın hakları için uzun süren bir hukuk mücadelesinin ardından The Sinking City 2 oyununu tanıttı.

The Sinking City 2 – 1920’lerde Amerika’da geçen hayatta kalma korku oyunudur ve Unreal Engine 5 motorunda geliştirilmiştir. Oyuncular yarı açık dünyayı keşfedecek ve eski yaratıklarla savaşacak, bu arada yükselen gelgitler Arkham şehrinin manzarasını değiştirecek.

Frogwares basın bülteninde, Sherlock Holmes serisi gibi dedektif oyunları üzerinde çalıştıktan sonra korku türünü de geliştirmeyi planladıklarını belirtti.

Orijinal Sinking City hala en başarılı oyunlarımızdan biri olmaya devam ediyor, muhtemelen korku türünün ve ayarının daha güçlü etkisi nedeniyle. Daha önce oldukça fazla dedektif macerası yarattık, bu yüzden şimdi herkesin sevdiği zengin bir hikaye deneyimini devam ettirmek ve aynı anda gelişmeye devam etmek için şeyleri karıştırmayı planlıyoruz. Bu heyecan verici ama aynı zamanda riskli. Son 24 yılda dedektif oyunlarıyla tanınmış tamamen bağımsız bir stüdyoyuz. Ancak cesur adımlar atmamız gerekiyor. Endüstri etrafımızda değişiyor ve stüdyonun geleceğini sağlamak istiyoruz.