FromSoftware, diğer endüstri çalışanları işten çıkarılırken genişlemeyi planlıyor

FromSoftware, diğer endüstri çalışanları işten çıkarılırken genişlemeyi planlıyor

FromSoftware Başkanı Hidetaka Miyazaki, oyun endüstrisindeki son birkaç zorlu yılı, özellikle sürekli kovmaları, şirketinin şu anki vizyonunun genişlemesi olduğunu açıklayarak yorumladı.

IGN USA ile yaptığı görüşmede Miyazaki, durumun farkında olduğunu ve onu “yürek parçalayıcı” olarak nitelendirdi, ancak detaylara girmek istemediğini belirtti. “Kesin koşulları anlamak benim için zor. Ben bunun hakkında konuşmak istemiyorum” dedi.

FromSoftware adına konuşurken, stüdyo içinde büyüyen ve gelişen, sonunda baş yönetici konumlarına ulaşan birçok yetenekli, tutkulu geliştiriciye sahip olduğumuz için çok şanslı olduğumuzu düşünüyorum. Yakın zamanda Armored Core 6 gibi projelerle yönetebilecek birçok genç oyun yöneticimiz var ve aynı anda birden fazla projeyi yürütebiliyoruz. Bu koşullar altında en azından bizim için diğerlerinin liderlik edebileceği bir FromSoftware’un ortaya çıkışını öngörüyorum. Oyun endüstrisinin şu anda bulunduğu bu mücadele ve durum karşısında, bu anı büyümenin, bu yeteneği yetiştirmenin ve bu oyunları mümkün olduğunca uzun süre yayınlamanın bir anı olarak görüyorum.

Şu anda FromSoftware, 2022’de piyasaya sürülecek bir RPG olan Elden Ring Shadow of the Erdtree üzerinde çalışıyor. Dün, çıkış tarihi ve fiyatı duyuruldu ve etkileyici bir oynanış fragmanı da tanıtıldı.

Ayrıca, Elden Ring’in yeni satış kilometre taşı da doğrulandı.