Frostpunk Mobil Cihazlara Geliyor

Frostpunk Mobil Cihazlara Geliyor

Dün StockWatch’ta, Polonyalı stüdyo 11 Bit tarafından geliştirilen bir strateji oyunu olan Frostpunk hakkında ilginç bir bilgi yayınladı. Yayınlanan açıklamada geliştiriciler, oyunun Android ve iOS sistemleri ile mobil cihazlara geleceğini bildirdi. Adı henüz açıklanmamış olmasına rağmen, “dünyanın önde gelen mobil oyun şirketi” ile zaten bir anlaşma imzalandığı söyleniyor. Ayrıca oyunun planlanan çıkış tarihi hakkında herhangi bir ayrıntı öğrenmedik. Oyunun ayrıntıları (yalnızca oyunun temel oyun öğelerini koruyacağını biliyoruz) bir süre sonra açıklanacak.

Frostpunk Fragman

Frostpunk hayatta kalma unsurları olan bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Dünya üzerinde buzullaşma olmuştur, bu da toplumun şeklini etkilemiştir. En önemli görev, toplumu canlı tutmak ve yerleşimi genişletmektir. Oyun önce 24 Nisan 2018’de PC’de yayınlandı. 11 Ekim 2019’da PlayStation 4 ve Xbox One’da piyasaya sürüldü.

Bu yılın Ocak ayında, Frostpunk Last Autumn adlı ilk büyük ücretli ek paketini aldı. Ayrıca, Nisan 2019’daki verilere göre, oyunun piyasada çok iyi performans gösterdiğini biliyoruz. İlk on iki aydaki toplam satış 1,4 milyon kopyayı aştı.