Karanlıkta Yalnız Olan Alone in the Dark için çok sayıda iyileştirme ve düzeltme içeren yama yayınlandı

Karanlıkta Yalnız Olan Alone in the Dark için çok sayıda iyileştirme ve düzeltme içeren yama yayınlandı

Pieces Interactive Alone in the Dark için bir yama yayınladı, oyunu birçok iyileştirmeyi ve düzelteceğini amaçlayan birçok teknik yönü etkileyen geliştirmeleri içeriyor – grafiklerden performansa, çökmelere ve çeşitli sorunlara kadar.

Yama PC, PlayStation ve Xbox kullanıcıları için zaten erişilebilir olmalı, bazı konuların belirli platformlara özel olarak bağlandığı, aynı zamanda genel düzeltmeler bloğunun yalnızca Alone in the Dark’ın tüm sürümleri için olduğunu ele alıyor gibi görünüyor.

Özellikle, seviye akışını iyileştirme bildiriliyor, bu da daha önce oyunun işleyişinde gözlemlenen takılmaları ve donmaları azaltması gereken ve oyunda meydana gelebilecek birkaç çöküşü düzeltecek.

İşte güncelleme hakkındaki tüm notların tam listesi.

Özellikle, av tüfeğinin dengesinde değişiklikler yapıldığı ve takılma miktarını azaltmak, performansı artırmak için iyileştirmeler yapıldığı, ayrıca oyunun çeşitli bölgelerinde aydınlatmanın gözden geçirildiği ve iyileştirildiği görülüyor.

Hata düzeltmelerine gelince, Xbox’ta aniden oyunun çökmesine yol açabilen bellek yönetimi hatalarını düzeltmekten diğer platformlarda farklı durumlarda görülebilecek diğer çökmeleri gidermeye kadar oldukça etkileyici bir dizi var.

Alone in the Dark gerçekten birçok değişiklik içeriyor, birçok önceden karşılaşabilecekleri tüm kilitleri ortadan kaldırması gereken belirli noktalara giriş yapıldı.