Frostpunk yazarlarından heyecan verici The Alters’in yeni oynanışı tanıtıldı.

Frostpunk yazarlarından heyecan verici The Alters’in yeni oynanışı tanıtıldı.

The Alters – Polonyalı 11 bit studios’un Frostpunk veya This War of Mine gibi oyunlardan sorumlu olan ilginç bir oyun daha. Bugün Xbox Partner Preview’da oyunun yeni görüntülerini aldık.

Oyuncu, Jan Dolski rolünde, kavurucu güneşin altında bir gezegene düşer ve eve dönmek için her şeyi yapmak zorundadır. Gezegenin yüzeyini keşfetmek ve mobil üsü yönetmek, tek başına yapabileceği şeyler değildir. Ancak Jan, gizemli bir kaynak olan rapidyum sayesinde, kendi alternatif versiyonlarını yaratmanın bir yolunu bulur. Bu kararlar, genç yaşta doğduğu şehri terk etmeme kararından kolejden ayrılma kararına kadar hayatı boyunca verdiği kararlara bağlıdır.

Klonlar benzersiz yetenekler ve uzmanlıklar kazanırken aynı zamanda istekleri, hedefleri ve ihtiyaçları da vardır. Bir tarafı seçebilirsiniz (ya da yapmamayı tercih edebilirsiniz), ancak onları her birini mutlu etmek “son derece zordur”.

Oyun 2024 yılında PC ve PS5 ve Xbox Series X|S konsollarında piyasaya çıkacak. Ayrıca Xbox Game Pass aboneliğiyle de erişilebilir olacak.