Gabe Newell yeni görünümüyle kullanıcıları şaşırttı – oldukça zayıfladı ve değişti

Gabe Newell yeni görünümüyle kullanıcıları şaşırttı – oldukça zayıfladı ve değişti

Son zamanlarda Gabriel Newell’in Starfish şirketinin nöroarayüzler üzerine çalışan bir şirket olan Starfish için yaptığı yeni bir fotoğraf ortaya çıktı. Gabriel Newell, Starfish’in kurucu ortağıdır.

Kullanıcılar son olarak Gabriel Newell’i 2023 yılı Kasım ayında Half-Life belgeseli çekimlerinde gördüler. Kullanıcılar Valve’in CEO’su olan Newell’in yenilenmiş görünümünden memnun kaldılar. Gabriel Newell’in önemli miktarda kilo verdiği ve belirgin bir şekilde değiştiği görülüyor.

Starfish’in faaliyetleriyle ilgili olarak, Gabriel Newell nöroarayüzlerde oyun alanında büyük potansiyel görüyor ve bu teknolojilerin oyunları bizim bildiğimiz şekilde önemli ölçüde değiştirebileceğini düşünüyor. Örneğin, bir nöroarayüz sayesinde oyun oyuncunun ilgisini belirleyebilir ve sıkıldığında zorluk seviyesini değiştirebilir. Ancak teknolojinin kullanımı için birçok başka potansiyel uygulama da bulunmaktadır.

Şu anda şirket farklı alanlarda uzman arayışı içinde ve şirkette 9 çalışan bulunmaktadır. Valve’de olduğu gibi Starfish’te de klasik bir dikey yönetim yapısı yoktur – hiçbir yönetici ve ast yoktur. Aşağıda, gelecekteki çalışanların çalışacağı şirket ofisi bulunmaktadır.