GamesVoice Stüdyosu It Takes Two için Rusça dublaj çalışmalarının sürecini gösterdi.

GamesVoice Stüdyosu It Takes Two için Rusça dublaj çalışmalarının sürecini gösterdi.


GamesVoice stüdyosu It Takes Two oyununun Rusça dublajı üzerinde çalışma sürecini gösteren bir video yayınladı. Oyun karakterleri, profesyonel dublaj oyuncularının sesleriyle konuşacak. Videoda Konstantin Karasik, Sergey Chikhachyov, Natalya Grebyonkina, Veronika Sarkisova, Fyodor Sukhov, Alexander Skidanov ve Vladislav Kopp gibi oyuncuları duyacaksınız.

It Takes Two’nun yerelleştirilmesiyle ilgili ilginç bir durum yaşandı, birkaç gün önce Mechanics VoiceOver stüdyosu duyurdu ve daha sonra GamesVoice’un yorumlar kısmında belirtildi ki belirli bir sponsor seslendirmeyi stüdyolarına ödedi. Eğer ilginizi çekerse, bunun için 350 bin ruble gerekiyordu.

GamesVoice temsilcisine göre, proje geçen yılın sonbaharında bir sponsor tarafından sipariş edildi ve stüdyo zaten rollerin büyük bir kısmını kaydetti, bu yüzden yerelleştirme uzun süre beklemeyecektir.

Geçen Aralık ayında GamesVoice, Hogwarts: Legacy ve Hellblade: Senua’s Sacrifice için tam Rusça yerelleştirmeyi piyasaya sürdü ve şu anda Alan Wake 2, Grand Theft Auto: Vice City, Dead Space’in yeniden yapımı ve Star Wars Jedi: Survivor üzerinde çalışmaktalar.