Gaming in Turkey, Firmalar ile Oyuncuları Online Turnuvalarda Buluşturuyor

Gaming in Turkey, Firmalar ile Oyuncuları Online Turnuvalarda Buluşturuyor

Tüm dünyayı etkileyen pandemi döneminde insanların evde daha çok vakit geçirmesiyle birlikte oyunlara olan ilginin arttığını ve oyun dünyasının gelişmeye devam ettiği görülüyor. Birçok firma bu süreçte de oyuncularla bir araya gelmek için online etkinliklere yöneliyor. Türkiye’nin Espor ve Oyun Ajansı olan Gaming in Turkey bu noktada firmalarla iş birliği yaparak oyuncuların yanında olmalarını sağlıyor.

Dlive, Nimo, Twitch, Youtube, Facebook ve Instagram Story gibi kanallarda yayın yapabilen GIT espor ekibi, marka sponsorluğunda hazırlanan turnuvaların online tarafa geçilen zamana göre daha fazla olacağına dikkat çekiyor. Offline turnuvaların yaşanan bu pandemi dönemi doğrultusunda geri planda kalmasıyla hazırlanan online turnuvalar gün geçtikçe oyun dünyasında yer almaya devam ediyor. Markasını ön plana çıkartmak isteyen ve özellikle gençlere ulaşmak isteyen firmalar, oyun ve espor sektörüne yatırım yapmaya devam ediyor. Kaliteli ve sorunsuz bir espor keyfi için Gaming in Turkey ekibi tüm kadrosuyla A’dan Z’ye planlanmış paket turnuvalar hazırlıyor ve oyunculara heyecanlı, rekabet dolu anlar yaşatıyor.

Hazır turnuva paketleri sayesinde hızlı aksiyon olanağı

Gaming in Turkey ekibi tarafından firmalara özel hazırlanan turnuva paketleri firmalara birçok olanak tanıyor. Hazır paket seçenekleri sayesinde firmaların seçimi ile birlikte hemen aksiyona geçilmesi etkili turnuvaların oluşumunda önemli rol oynuyor. Bu zamana kadar birçok firmanın sponsorluğu kapsamında yönetilen turnuvalar ile GIT ekibi yönetiminde birçok oyuncu kitlesine ulaşıldı. Sunulan birçok hizmet sayesinde firmaların sadece paket seçmesi yeterli oluyor. Geriye kalan tüm süreç GIT ekibi tarafından sürdürülüyor. Bu paketler kapsamında hizmetler arasında Sosyal Medya Yönetimi, Dijital Marketing, Influencer Marketing, PR ve Video Prodüksiyon gibi önemli kanalların kullanıldığı birçok pazarlama yöntemi yer alıyor. Hazırlanan bu paketler sayesinde markalar, oyun dünyasının bir parçası olarak yeni kitlelere ulaşıyor. Gaming in Turkey sayesinde yeni bir dünyaya adım atan markalar, adlarını duyurmak için oyun kitlelerine ulaşarak daha etkili bir yol izlemiş oluyor.

Büyük markalar ile etkili turnuva projeleri

Gaming in Turkey bu zamana kadar birçok offline turnuva etkinliğine imzasını attı. Bunun yanı sıra son dönemde yükselişe geçen online etkinlikler için de birçok marka ile çalışan ekip, oyun dünyasına birçok online turnuva etkinliği düzenlemeye devam ediyor. İlk durağı ortakları arasında yer aldığı OBT – Oyun Başlasın Türkiye markası ile yaptığı PUBG Mobile online turnuva etkinliği oldu. 100 asil oyuncu ve 21 yedek oyuncu kitlesi ile Dlive üzerinden yayınlanan turnuvada oyuncular, 3 maç üzerinden aldıkları puanlama sistemi ile kıyasıya bir mücadele verdi. İlk 3’e giren oyuncular sırasıyla 250, 150 ve 75 TL değerinde UC ödüllerine sahip oldular.

Bununla birlikte GIT ekibi yine büyük bir oyuncu kitlesi ile gerçekleştirilen Razer Gold Türkiye – Mobile Legends Bang Bang Turnuvası’na adını yazdırdı. 32 takımın katıldığı turnuvanın kazananlarına toplamda 2000 TL değerinde Razer Gold dağıtıldı. 3 saat canlı yayının ardından toplamda 350 bin sosyal medya erişimine ulaşan turnuva sayesinde oyuncular mücadelenin keyfini sürdüler.

Tarihi yaklaşan bir diğer online turnuva ise İncehesap.com’un toplamda 50 bin TL değerinde büyük ödüle sahip PUBG Duo Turnuvası’nın ise ilk haftaya özel kayıt dönemi 12 Mayıs tarihinde başladı. 1 ay boyunca devam edecek bu büyük online turnuva projesinde yine GIT espor ekibinin imzasını görüyoruz. Büyük bir heyecanla beklenen turnuvaya toplamda 384 takım katılacak. 3 hafta boyunca grup eleme finallerinin süreceği turnuvanın maç yayınları Twitch ve NimoTV üzerinden yayınlanacak. Büyük final ise 14 Haziran!

GIT espor ekibi bu online turnuva projelerine imzasını atarken birçok markayı, oyuncularla buluşturmaya ve onlara oyun dünyasında yer vermeye devam edecek. Etkili projelerin gün geçtikçe oyun dünyasında sesini duyurması, birçok markanın oyun dünyasına dahil olabilmesi için büyük bir fırsat olarak görülüyor.

GIT espor ekibinin markalara sağladığı hizmetlerle ilgili daha fazla bilgi için bu konuda hazırlanmış özel sayfalarından bilgi alabilirsiniz.