Yargılayıcı, New York’a döndü: “Daredevil: Born Again” dizisinin çekimlerinden yeni videolar ortaya çıktı.

Yargılayıcı, New York’a döndü: “Daredevil: Born Again” dizisinin çekimlerinden yeni videolar ortaya çıktı.

Film çekimleri “The Punisher: Born Again” yaklaşmaktadır ve sevilen karakterlerden biri olan Frank Castle sette ortaya çıkmıştır. Jon Bernthal’ın canlandırdığı karakter beklenildiği gibi bir karakteri öldürdü.

Arka plan videosundan anlaşıldığı üzere, Punisher White Tiger’ı başından vurarak öldürecek. Üzgün bir karakter sadece sokağa yürüyecek gibi görünüyor ve o anda Punisher’ın onu öldürmesi bekleniyor. Bu dramatik bir son olabilir ve dizi için final olabilir.

Bernthal’ın videoda görünmemesine rağmen, sosyal medyada yayınlanan videoda onun göğsündeki kafatası net bir şekilde görünüyor. Bu, bir aktör veya dublör olmasına bakılmaksızın, Punisher’ın bu dizide oldukça önemli bir rol oynayacağını gösteriyor.

Punisher dönüşü hakkında ilk duyulan karakterlerden biri oldu, ancak Marvel Stüdyoları tarafından henüz resmi bir onaylama yapılmadı. Bernthal, geri döneceğine dair işaretler verse de, MCU’ya geri döneceğini henüz söylemedi. Ocak ayındaki bir röportajda, karakterin ve hikayesinin onun için ne kadar önemli olduğunu anlattı.