Gears 5’de Battle Royale Modu Olmayacak – Belki Daha Sonra Gelebilir

Gears 5’de Battle Royale Modu Olmayacak – Belki Daha Sonra Gelebilir

Gears 5’de Battle Royale Modu Olmayacak

Gears 5'de Battle Royale Modu Olmayacak

Battle Royale türü ya da onun hakkında ne düşündüğünüze bağlı olarak mod, son derece popüler olmaya devam ediyor. Call of Duty ve Battlefield gibi seriler battle royale modlarını tanıtırken, Fortnite ve Apex Legends gibi battle royale oyunları da hakim olmaya devam ediyor. Şu an için battle royale türüne geçmeyen serilerden biri de Gears of War‘dı.

Multiplayer yönetmeni Ryan Cleven, Gears 5‘in lansman sırasında bir battle royale moduna sahip olmayacağını söyledi. Geliştirici The Coalition bir tür olarak battle royale’in “büyük hayranları” dır. Stüdyonun hayranların geri bildirimlerini dinleyeceğini ve yayınlandıktan sonra ne ekleyeceğini düşündüğünü söyledi.

Cleven, “Gears 5 bir battle royale modu içermez. Battle royale türünün büyük hayranlarıyız, ancak battle royale modunu Gears’a anlamlı bir şekilde getirmek istiyoruz. Gears topluluğumuzu aktif olarak dinliyoruz ve oyun modlarımızı oyuncuların geri bildirimlerinden sonra yayınlanmasına dayanarak daha da geliştirmeye çalışacağız.” dedi.

Gears 5’in battle royale modu olmamakla birlikte, oyunun bir dizi başka modu vardır. Bunlara Horde, Escape ve kampanya ile birlikte standart Versus multiplayer dahildir. Aynı zamanda, Xbox One ve PC arasında çapraz oynatma desteği de var.

Gears 5 Eylül’de çıkacak. Ancak The Coalition, Versus multiplayer modunu teknik testlerle test etmek için insanları erken oynamaya davet ediyor. İlki geçen hafta sonu yapıldı, ikincisi 26 Temmuz’da başlayacak.