Gears 6, Şu Anda Geçerli Olan Neslin Ne Kadar Güçlü Olduğunu Gösterecek

Gears 6, Şu Anda Geçerli Olan Neslin Ne Kadar Güçlü Olduğunu Gösterecek

Dün, The Coalition tarafından uzun süredir beklenen Gears 6 ile ilgili birkaç dedikodu ortaya çıktı ve Jeff Grubb ve Tom Warren gibi gazeteciler, duyurunun bu yılın ortasında yapılması gerektiğini iddia ediyorlar.

Ardından Shinobi602, grafik kalitesi yüksek olduğundan dolayı “insanların Gears 6’ya hazır olmadığını” belirtti ve şimdi tanınmış içeriden Nate The Hate’in bu konuya yorum yapma sırası geldi.

Nate’in söylediklerine göre, Gears 6 tanıtımı gerçekten bu yıl gerçekleşecek ve bu neslin neyi temsil ettiğini gösterecek bir oyun olacak. Oyunun Xbox Serisi için Xbox 360 için ilk Gears’un olduğu gibi olacağını düşünüyor.

2024 yılında Gears 6 tanıtımı olmadan bitmesi beni çok şaşırtır. Bu oyun, “işte yeni nesil bu” anını oluşturacak. Ben şu anki nesilden bahsediyorum. Bu nesilde, genelde kesişen nesillerin uzun bir dönemi oldu, bu yüzden yeni nesil hissini uyandıracak pek fazla oyun yok.

Xbox 360’da Gears 1 olduğu gibi, Gears 6’nın da Xbox serisi için bir dönüm noktası olması gerekiyor.

Gears 6’dan beklentiler oldukça yüksek. Shinobi602 zaten Unreal Engine 5 motorunda olan oyunun Hellblade 2’den bile daha iyi görüneceğini belirtti. The Coalition, Epic Games’e şimdiye kadar konsollarda görebileceğimiz en güzel grafiksel sunumlardan biri olan The Matrix demo versiyonunu yaratmalarına yardımcı oldu, bu yüzden stüdyonun yeni oyunundan kesinlikle olağandışı bir şey bekleniyor.

Gears of War serisinin en son büyük oyunu Gears 5’tir. Aksiyon oyununun PC ve Xbox One’da 2019’da piyasaya çıktı.