GeForce Nowa Beş Yeni Oyun Eklendi

GeForce Nowa Beş Yeni Oyun Eklendi

  Oyun dünyasına farklı bir yenilik getiren Nvidia, 5 yeni oyunu GeForce Now sisteminin kütüphanesine eklediğini açıkladı. Aynı zamanda Nvidia, 1500'den fazla oyunun sistem kütüphanesine eklenmek için bekletildiğini söyledi. 

 GeForce Now sisteminin kütüphanesine eklenen oyunlar şöyle;

Romance of the Three Kingdoms XIV

 Geliştirici şirket Koei'nin Three Kingdoms Romance strateji oyun serisinin 14. oyunu olan Romance of the Three Kingdoms XIV PlayStation 4 ve PC platformları için 18 Ocak'ta piyasaya çıkardı. Oyun tarihi dönemleri konu alıyor.

Dead or Alive 6

 Koei Tecmo tarafından Dead or Alive serisinde Dead or Alive 5'in devamı olarak yayınlanan Team Ninja tarafından geliştirilen Dead or Alive 6, geçtiğimiz yıl PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları ile oyunseverlerin karşısına çıkış yapmıştı. Dead or Alive 6; Tekken, Mortal Kombat ve Street Fighter gibi efsane dövüş oyunlarından izler bulunduruyor. Diğer ikili dövüş oyunlarından farkı oyunun kendi hikayesini bulunduruyor olması. 

Nioh: Complete Edition

 Team Ninja tarafından geliştirilen ve yayınlanan Nioh: Complete Edition, 7 Şubat 2017 yılında PlayStation 4 için ve daha sonra da PC için piyasaya çıktı. Londra Kulesi adlı bir hapisanede geçen oyunda direkt olarak ana kahramanımız William ile başlıyoruz. Başlar başlamaz kendimizi aksiyonun tam ortasında buluyoruz. Bu sıkıntılı durumdan çıkmaya çalışırken bize yardım edecek olan bir ruhani varlıkla tanışıyoruz. Bu ruhani varlık başımızı ne zaman belaya soksak yanımızda beliriyor ve talimatlarıyla bizi kurtarmaya çalışıyor. Oyunun asıl amacı kahramanımız William'ın bir düşmanını takip ederek Japonya'ya kadar gelmesi ve yeni insanlarla tanışarak düşmanının izini sürmesiyle geçiyor. 

Deadliest Catch: The Game

 Geliştiriciliğini Moonlit'in üstlendiği ve Sig Hansen and Liquid Dragon Studios yayımcılığında 14 Kasım 2019 yılında piyasaya çıkan Deadliest Catch: The Game, denzide geçen bir balık tutma simülasyon oyunu. 

Dungeon Defenders: Awakened

 Chromatic Games'in geliştirdiği ve yayınladığı Dungeon Defenders: Awakened, GeForce Now sisteminin kütüphanesine eklenen bir diğer oyun oldu.