Gelecek Hafta Yeni Tony Hawk Oyunu Mobile için Geliyor

Gelecek Hafta Yeni Tony Hawk Oyunu Mobile için Geliyor

Tony Hawk’s Skate Jam

Tony Hawk's Skate Jam

Yeni bir Tony Hawk kaykay oyunu daha. Ama istediğiniz gibi olmayabilir. Google Play’deki ve Apple App Store’daki liste, yeni bir ücretsiz oynanabilir oyun olduğunu gösterir. Tony Hawk’s Skate Jam, 13 Aralık’ta Android ve iOS cihazlarına geliyor.

iOS listesinde, Skate Jam‘in “klasik skate jam turnuvaları” nın yanı sıra “klasik kariyer modu” na sahip olacağını belirtiyor. Dahası oyuncular Hawk‘un kendi Birdhouse markasından toplanacak olan “düzinelerce” kaykayın yanı sıra, sokak, park ve vert skate disiplinlerini bekleyebilirler.

Oyunun açıklaması, “Tony Hawk’s Skate Jam, Tony sayesinde, bir mobil oyunda otantik numaralar, kontroller ve müzik için yeni bir bar kuracak.” yazıyor.

Oynanabilir kaykaycılar için, oyun Skate Jam’in Tony Hawk‘un kendisi olarak oynamanıza izin vereceğinden bahseder. Başka patencilere değinilmemiştir.

Skate Jam, daha önce kaykay oyunları Skateboard Party ve Skateboard Party 2‘yi yayınlayan bir mobil oyun stüdyosu olan Maple Media’da geliştirildi.

iOS mağaza girişi, Skate Jam’in 1,4 GB olduğunu ve mikro ödemeler içerdiğini doğrular. Oyun, para paketlerini satacak, ancak henüz onlarla ne satın alabileceğiniz net değil. Bir çeşit “Başlangıç Paketi” de mevcut olacaktır. Listeleme, Skate Jam’in tüm duyurusunun yakında geleceğini belirtiyor.

 – Small Coin Pack — 2 $
 – Medium Coin Pack — 5 $
 – Large Coin Pack — 10 $
 – Extra Large Coin Pack — 20 $
 – Jumbo Coin Pack Coin Pack — 50 $
 – Legendary Coin Pack — 100 $
 – Starter Pack — 2 $

Tony Hawk 1999’dan bu yana Tony Hawk’s Pro Skater‘dan başlayarak sayısız kaykay oyunlarında Activision ile çalıştı. 2015’in Pro Skater 5‘i uzun soluklu serinin son oyunudur. Tony Hawk Shred Seans adlı bir mobil oyun 2014 yılında soft bir şekilde piyasaya sürüldü, ancak resmi bir sürümle hiç görülmedi.

Bu yıl şubat ayında Hawk, kaykay oyunlarında Activision ile çalışmayı bıraktığını söyledi. Bundan bir ay önce, Activision olmadan yeni bir kaykay oyunu üzerinde çalıştığını ve bunun Skate Jam olduğunu belirtti.