Genshin Impact Geliştiricileri Yeni Kapalı Beta Testi Zenless Zone Zero’yu Duyurdu

Genshin Impact Geliştiricileri Yeni Kapalı Beta Testi Zenless Zone Zero’yu Duyurdu

HoYoverse şirketi, yaklaşan aksiyon-RPG oyunu Zenless Zone Zero’nun kapalı beta testine başladığını duyurdu, kayıt şu anda mümkün.

Yeni test aşaması “Amplifying Test” olarak adlandırılacak ve resmi site üzerinden kayıt yapılabilecek. Şu anda beta testinin başlangıç tarihi henüz açıklanmadı.

Zenless Zone Zero’nun PS5 versiyonunun Ocak ayındaki PlayStation State of Play etkinliğinde duyurulduğu ancak beta versiyonun sadece PC, iOS ve Android üzerinde erişilebilir olacağı belirtiliyor.

HoYoverse, yeni beta test aşamasının savaşlara ve void araştırma sistemine “önemli değişiklikler” getireceğini vaat ediyor.

Ayrıca yeni bir karakter ve Yeni Eridu’nun kamusal güvenlik ve suç soruşturmaları bölümünden özel bir birim olan yeni bir fraksiyonla tanışacağız.

Yenilenen Hollow derin dalış sistemi, Shiyu Savunması adlı yeni bir savaş görevi ve yeni savaş görevlerini getirecek. Yeni sistem, oyuncuların ara adımlar olmadan doğrudan bir patronla savaşmalarına olanak tanıyacak.

HoYoverse’a göre bu, genel oyun deneyimini önemli ölçüde artıracak. Savaş tasarımı da “daha dinamik, yeni başlayanlar ve hardcore oyuncular için son derece heyecan verici, özellikle Rally Missions ve Hollow Zero görevlerinde” olarak tanımlanıyor.

Son olarak, Yeni Eridu’da daha fazla şehir yaşamı etkinliği ve şehir yönetimi olacak.