Gerçek Zamanlı Strateji Oyunu Men of War 2’nin Yeni Çıkış Tarihi Belirlendi

Gerçek Zamanlı Strateji Oyunu Men of War 2’nin Yeni Çıkış Tarihi Belirlendi


Fulqrum Yayıncılık ve geliştirici Best Way nihayet Men of War 2 gerçek zamanlı strateji oyununun çıkış tarihini duyurdu – 15 Mayıs’ta Steam ve Epic Games Store’da PC için.

Bu yayın tarihi, geçen yıl boyunca birkaç genel oyun testi sonrasında topluluğun geri bildirimlerine yanıt vermesi için ekibin teşvik edildiği bir dönemden sonra gerçekleşecek. Best Way, “hayranların, oyunun son açık beta sürümünden bu yana birçok teknik iyileştirmeler, hata düzeltmeleri, dengeleme ve çeşitli görsel ve işitsel kalite geliştirmeleri elde edebileceklerini” iddia ediyor. Başlangıçta, yayın Eylül ayına planlanmıştı, ancak bahsedildiği gibi, yayın saygın bir nedenle ertelendi.

Men of War 2, Sovyetler, Amerikalılar ve Üçüncü Reich olmak üzere üç oyun ulusu ile başlıyor – her biri kendi hikaye kampanyasıyla birlikte, ayrıca dinamik bir “Fethetme” kampanyası ve çatışma görünümüne benzeyen bir “Baskın” moduyla, oyuna kendi türünde geniş bir destek sunuyor. 5 kişilik bir kooperatif ile tek oyunculu moddaki tüm içeriği oynayabilirken, oyun PvP ve PvE için kapsamlı çok oyunculu oynanış seçenekleri sunar ve bütün üç savaş yerleşimi için oyuncular için sıralı eşleştirmeyi de içerir (bölükler, genel ordular ve klasik mod).

En çok puan alan RTS serisinin evriminde yeni bir bölüm, İkinci Dünya Savaşı dönemi için daha önce görülmemiş bir gerçek zaman strateji deneyimi sunar; çeşitli uzmanlıklara sahip birimlerin sayısızlığıyla, tarihi doğruluğa verilen sürekli önem, düşmanın ileri seviye yapay zekası, yeni görsel ve işitsel mükemmellik seviyeleri; Tek oyunculu oyun için birçok özelleştirilebilir seçenek ve oyun modları ve PvP ve işbirlikçi çok oyunculu oyun, Men of War 2, gerçek zamanlı strateji oyunları tutkunlarına ve daha sıradan hayranlara hitap edecek.