Ghost Recon Wildlands Operation Oracle Yeni Hikaye İçeriği Ekliyor

Ghost Recon Wildlands Operation Oracle Yeni Hikaye İçeriği Ekliyor

Ghost Recon Wildlands Operation Oracle

Ghost Recon Wildlands Operation Oracle

Yeni bir güncelleme Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands‘a bir dizi yeni görev getirecek. Üçüncü şahıs nişancı co-op oyunun en son güncellemesi olan Operation Oracle Mayıs ayının başında geliyor ve yeni görevleri başarıyla tamamlayanlar için iki benzersiz ödül getiriyor.

Operation Oracle, 2 Mayıs’ta PC, PS4 ve Xbox One’a gelecek. Unidad tarafından tutuklanan bir Skell Tech mühendisini çıkarmak için solo veya co-op olarak oynanabilecek iki yeni görev sunacak. Burada, aynı zamanda ortalama Ghost’unuzdan biraz daha değişken olan Ghost Takım Lideri, Binbaşı Cole D. Walker ile tanışacaksınız. Fragmana göz atabilirsiniz.

Ghost Recon Wildlands Operation Oracle Fragmanı

Operation Oracle’a Wildlands‘ın ilk görevini tamamladıktan hemen sonra erişilebilir. Harekatı başlatmak için oyunun TacMap’i üzerine işaretlenmiş olan Montuyoc’a gidin. Tamamlandığında, iki benzersiz ödül kazanacaksınız: eklenen stil puanları için Walker’s Bracelet ve Walker’s Tattoo.

Operation Oracle hazırlığında Wildlands, 2 Mayıs Perşembe ile 5 Mayıs Pazar arasında ücretsiz oynayacaktır. Operation Oracle dahil her şey, oynaması ücretsiz hafta sonu boyunca erişilebilir olacak. PC ve PS4 sahipleri oyunu 1 Mayıs’ta önceden yükleyebilir ve tüm ilerlemeler, tüm oyunu satın alanlara devredilir. Operation Oracle, performansa ilişkin bir dizi düzeltmeyi de uygular. Tam yama notlarını buradan okuyabilirsiniz.

Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands – Operation Oracle

Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands - Operation Oracle