Ghost Recon Wildlands, Son Büyük Güncellemesinde Battle Royale Benzeri Mod Ekliyor

Ghost Recon Wildlands, Son Büyük Güncellemesinde Battle Royale Benzeri Mod Ekliyor

Ghost Recon Wildlands – Mercenaries

Ghost Recon Wildlands - Mercenaries

Ubisoft, Ghost Recon Wildlands için son bir içerik açıkladı. Şimdi aktif, Wildlands için son güncelleme oyuna yepyeni bir PvPvE modu olan Mercenaries ekler.

Ubisoft bir blog yazısında, “Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint bu Ekim’de gelecek Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands’ı son bir güncellemeyle topluluğa bir teşekkürle göndermek istiyoruz. Serideki bir sonraki oyun işlemine başlamadan önce yeni ve farklı bir şeyler getirmek için bu konsepti denemekten heyecan duyuyoruz.” dedi.

Herkes için ücretsiz olan sekiz oyunculu Mercenaries üç aşamaya ayrılır: Recon, Helicopter Deployment ve Extraction. Bu mod, herkesten önce istihbarat toplayarak ve hem bilgisayar kontrollü askerler hem de diğer oyuncularla savaşarak kurtarılacak bir yarış.

Aşama 1: Recon; Herhangi bir teçhizat, silah veya eşya olmadan spawn olursunuz. Bir sonraki aşamaya ulaşmak için, üç farklı radyo vericisini çalıştırarak çıkarma noktasının yerini keşfetmeniz gerekir. Vericileri avlarken, diğer oyuncuların sınırlı bir süre için konumu veya bir aracın konumu gibi farklı perks kilidini açmak için intel işaretçilerinde durdurabilirsiniz. Keşfederken, diğer oyuncuları veya Unidad askerlerini kurtarmak için kullanışlı olacak sarf malzemelerini temizleyebilirsiniz. Ölüm, ilerlemenizi sıfırlamaz, ancak kişinizdeki her silahı, eşyayı ve teçhizatı kaybedersiniz.

Sekiz oyuncudan biri üç vericiyi harekete geçirdiğinde, Aşama 2: Helicopter Deployment başlar. Sadece üç vericiyi de aktive eden oyuncu, çıkarma helikopterinin nereye ineceğini bilecek. Ama diğer yedi kişiye, helikopter yerleştikten sonra konum hakkında bilgi verilecek. Helikoptere binmek, çıkarma göstergenizde beş parça gerektirir ve üç vericiyi etkinleştirerek bu parçalardan birini doldurabilirsiniz. Dolayısıyla, helikopter göründüğünde, onu çağıran oyuncuya hemen meydan okumak ya da vericileri ve işaretleyicileri avlamaya devam etmede Aşama 3’e olan oranınızı artırmak için takip edebilirsiniz.

Aşama 3: Helikopter haritanın üzerine dokunduktan sonra Extraction işlemi başlar ve bu durum sekiz oyuncunun da yerini gösterir. Daha önce belirtildiği gibi, helikoptere binmek için çıkarma ölçerinizde beş parçaya ihtiyacınız vardır. Helikopterin etrafındaki belirli bir alanda kalarak ek parçalar kazanabilirsiniz, ancak yalnızca mevcut tek oyuncu sizseniz. Unidad askerlerinin sürüsü ile savaşırken göstergenizi doldurmak için yaklaşan oyuncuları savuşturmak zorunda kalacaksınız. Beş bölüm kazanan ve helikoptere binen ilk oyuncu maçı kazanır.

Mercenaries modunu oynayanlar için listelenen yedi ödül vardır.

Mercenaries Modu Ödülleri
1 Oyunu Tamamlama — Lone Wolf costume
1 Oyun Kazanma — Mercenary Patch
3 Oyun Kazanma — Mercenary Pants
5 Oyun Kazanma — Mercenary Heavy Vest
10 Oyun Kazanma — Jacket Army Mercenary
15 Oyun Kazanma — Mercenary Heavy Vest with Shoulder Pads
25 Oyun Kazanma — Mercenary Backpack

Ghost Recon Wildlands, Xbox One, PS4 ve PC için kullanılabilir. Devamı, Ghost Recon Breakpoint‘in 4 Ekim’de Xbox One, PS4 ve PC için piyasaya sürülmesi planlanıyor.