“Gladıyator 2″nin CinemaCon’da Gösterilen İlk Görüntüleri, Seyircileri Fethetti

“Gladıyator 2″nin CinemaCon’da Gösterilen İlk Görüntüleri, Seyircileri Fethetti

CinemaCon kapsamında, izleyicilere ilk kez “Gladyatör 2” filminden kesitler sunulan bir sunum yapıldı.

Eski yönetmen Ridley Scott ve oyuncular Paul Mescal, Denzel Washington, Pedro Pascal, Joseph Quinn ve Connie Nielsen’in önceden kaydedilmiş selamlamalarını sunan Paramount, “Gladyatör 2″den beş dakikalık görüntüler gösterdi. “Belki de ilk filmden daha tuhaf olacak.” dedi Scott.

Film kesitleri izleyicileri coşturdu. 2000 yapımı orijinal filmden bazı sahneleri içeriyordu; Maximus’un yüksek çimi elleriyle hissetmediği ve gladyatörlerin dövüşlerini izleyen Commodus gibi karakterleri.

İlk filmin Lucilla’nın oğlu Lucius gladyatör olur ve Maximus’un Commodus’a karşı son dövüşünü hatırlar. İmparatora intikam almak ve arenada adalet sağlamak için hazır olduğunu belirtir. Lucius’un, Colosseum’daki kötü babunlarla mücadele ettiği sahneler ve başka bir gladyatörün bir gergedanın üstünde olduğu anlar filmde gösterilir.

Denzel Washington, gladyatörleri seçen ve Roma’ya karşı iddialı planları olan bir karakteri oynuyor. Lucius’u entrikalarında bir araç olarak kullanmayı planlıyor. Bu karakter Roma’nın düşmesi gerektiğine inanıyor ve bu konuda yardımcı olmaya hazır.

Lucius’un annesi Lucilla rolüyle geri dönen Connie Nielsen, Maximus’un yüzüğünü bir noktada Lucius’a verir. Ayrıca, Denzel Washington ve Pedro Pascal ile birlikte karakterlerinin kişiliklerini ve motivasyonlarını açığa çıkaran bir dizi sahne de oynar.

Pedro Pascal’ın oynadığı General, Roma İmparatorluğu’nun sonsuz savaşlarından bıkmış durumda. Sonunda Pascal’ın karakteri Maximus’un kaderini tekrarlar ve arenaya girer, burada Lucius’la dövüşmek zorunda kalır. Bu an, fragmanda önemli bir hale gelir.

“Gladyatör 2″nin prömiyeri 22 Kasım’da planlanmıştır.