God of War’ın klasik bölümlerinin remaster koleksiyonunun bu yıl çıkacağı dedikodularına göre

God of War’ın klasik bölümlerinin remaster koleksiyonunun bu yıl çıkacağı dedikodularına göre


Geçen yılın sonunda, God of War serisinin klasik oyunlarının yakında güncelleneceğine dair bilgiler ortaya çıktı. Daha önce Sony’nin oyunların bir remake veya remaster üzerinde çalışabileceği iddia edilmişti, ancak bugünkü sızıntı şirketin planlarıyla ilgili daha fazla bilgi sunuyor. Son bilgilere göre, oyunculara restorasyonlu sürümlerin bir koleksiyonu, yani görsel iyileştirmeler ve oynanış yenilikleri içeren oyunların remasterları sunulacak.

Remasterlar hakkındaki taze bilgileri TCMF2 takma adlı bir içeriden paylaştı. Onun iddialarına göre, Sony henüz God of War için tam bir yeniden yapım yapmaya karar vermedi, ancak şirket eski oyunların güncellenmesine talep olduğunu görüyor. Birkaç yıl önce, PS5 için mevcut olacak olan ve Kratos’un erken maceralarını oyuncularla ilk kez PC’de tanıştıracak God of War remaster koleksiyonu çıkarılma kararı alındı.

İçeriden birine göre, God of War’ın güncellenmiş oyunlarını içeren koleksiyonun 2024 yılına planlandı. Remasterlar, Sony’nin gelecekteki oyun sunumlarının sürprizlerinden biri olmalı ve duyurudan hemen sonra piyasaya sürülmelidir. Bununla birlikte, koleksiyonun kalitesi önceliklidir, bu yüzden çıkış tarihi ertelenebilir.