Japon Dergisi Famitsu’dan Stellar Blade’in Yeni Detayları

Japon Dergisi Famitsu’dan Stellar Blade’in Yeni Detayları


Stellar Blade, oyuncuları uzaylılar olarak bilinen Naitibi’ye karşı savaşta insanlığın yenilgisini yaşadığı bir post-apokaliptik dünyaya taşıyor. Hayatta kalan son insanlar, düşman saldırılarını sürekli olarak püskürttükleri Siyon’un yeraltı sığınağında toplanmış durumda. Umut, hala Yüzey Orduları ile savaşanlarla inananların kalplerinde yanıyor.

Siz efsanevi Yedinci Takım’ın savaşçısı Ava’nın rolünü üstleniyorsunuz. Adam ve Lily gibi ortaklarınızla birlikte, canavarlarla dolu harap Çöl’e gitmek zorundasınız. Düşman sayısı fazla ve acımasız. Yolunuz uzun ve dikenli olacak. Ama bu, insanlığı tamamen yok olmaktan kurtarmanın tek yoludur.

Ancak bu dünyada size acımasız uzaylılarla savaşacaklar. Yeni gerçekliğin acımasız koşullarında hayatta kalan az sayıdaki insanlar da var. Onlara yardım edin – ve onlar, gezegenin özgürlüğü için yapılan mücadeleye katılacaklar.

Daha fazla zafer kazandıkça daha güçlü hale gelirsiniz. Savaş becerilerinizi geliştirin, yeni yetenekler keşfedin. Silah ve ekipmanınızı yükseltin. Düşman liderleriyle kararlı mücadelelere hazırlanın, tüm becerilerinize ihtiyaç duyacaksınız.

Seyahat sırasında Ava’nın, insanla duygusuz öldürme makinesi arasındaki sınırın nerede olduğunu düşünmesi gerekecek. Ve tüm yaşadığı dehşetten sonra insanlığını koruyabilecek mi? Gerçekten insan olmanın ne anlama geldiği nedir?