GOG’da Yenilenmiş Warcraft ve Warcraft 2 İndirilebilir

GOG’da Yenilenmiş Warcraft ve Warcraft 2 İndirilebilir

Yeni Warcraft ve Warcraft 2

Yeni Warcraft ve Warcraft 2

Blizzard‘ın efsanevi geriye dönük kataloğunun çoğu GOG mağazasına eklendi. Şimdi Tides of Darkness ve Beyond the Dark Portal genişlemeleri de dahil olmak üzere orijinal WarCraft ve WarCraft 2 kullanıma hazır. Orijinal Warcraft: Orcs & Humans 5.99 dolara, Warcraft 2 ise 9.99 dolara satılıyor. Her ikisini de 14.99 dolarlık bir pakette satın alarak indirim elde edebilirsiniz. Oyunlara buradan ulaşabilirsiniz.

GOG’a göre, “GOG.COM’da bulunan Warcraft: Orcs & Humans sürümü, bugünün işletim sistemlerinde kullanıma hazır olacak şekilde tamamen optimize edildi.” ve açıklama şu şekilde devam diyor; “GOG.COM üzerinden Warcraft II satın alan oyuncular iki versiyon alacaktır: biri, yüksek çözünürlüklü ekranlar ve LAN bağlantılarıyla çok oyunculu desteği ile güncellenmiş olan; diğeri ise orijinal SVGA grafiklerini içeren ve Battle.net online oyun servisinin klasik versiyonunda eşleşen döneme uygun klasik bir sürüm.”

GOG kısa süre önce Blizzard’ın adına benzer uyumluluk güncellemeleriyle Diablo 1‘i yeniden yayımlamıştı. Bu arada Blizzard, Warcraft 3‘ün uygun şekilde yenilenmesi için yeni grafiklerle çalışıyor. Bu yıl içerisinde onun da yayınlanması bekleniyor.

Şu anda eski RTS oyunlarını yeniden planlamak oldukça moda. Geçen yıl Age of Empires da benzer bir şekilde yenilenmişti. Ayrıca yeni oyun olacak Age of Empires 4 de Relic Entertainment tarafından geliştirilmekte.