Millennia stratejisinin 4 versiyonunun piyasaya sürülmesi

Millennia stratejisinin 4 versiyonunun piyasaya sürülmesi

Bugün Steam’de Paradox Interactive stüdyosunun yeni 4X strateji oyunu Millennia’nın yayınlanması gerçekleşti. Ancak bu sorunlar olmadan gerçekleşmedi – oyun Steam’de birçok olumsuz inceleme aldı: oyuncular teknik durumdan çok memnun değiller. Oyunda çevrimiçi mod olması gerekiyordu, ancak sunucular çalışmıyor.

Millennia’nın temel özelliği, oyuncunun oyun sırasında hangi görevleri yaptığına bağlı olarak birbirini izleyen çağların sistemi. Örneğin, demir çağı yerine oyuncu çevredeki bölgeleri keşfetmeye odaklanırsa devlet kahramanlar çağına geçebilir.

İstendiği takdirde, medeniyeti başka bonuslarla donatabilir veya hatta oyuncu tarafından belirlenmiş özelliklere sahip kendi ülkeyi oluşturabilir – örneğin, kendi adını belirleyebilir, var olan bir ulusun bayrağını kullanabilir, örneğin Rusya’nın, başkentin mimarisini Mısır tarzında, şehirleri Japon tarzında ve seçime bağlı olarak herhangi bir bonusu kullanabilir.

Bir ulusun gelişimini etkileyen altı alanı yatırım yapmak gereklidir: araştırma, iktidar, savaş, diplomasi, mühendislik ve sanat.